H
High End
Guest
abi şu mesajı düzenleyin yada silin ağzım bozulmadan ben olmadığım birşeyle üstelik nefret ettiğim birşeyle itham altında olmak istemiyorum bilmeyenlere tanımayanlara karşı.
20 Kas 2019
13,271 Mesaj
41,555 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
7 Eki 2019
8,227 Mesaj
21,896 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Hiç bir mesajı okumadım. Hain değilim gocunmuyorum. Buradan başka bir yere 1 tane mesaj taşımadım. 1 tane bile. He insanların istemediği şey iki taraftada yazmam. Ama bu banlanmak için bir sebep değil. Her yerde yazma özgürlüğü var.
Ayrıca ne hainliği kardeşim buradan ben bir kişiyle oturup yemek mi yedim? Bir gün borç mu istedim? Küfür mü ettim? Saygısızlık mı yaptın? Geçiniz. Kaç kişi burada benim hatrımı sordu? 1-2 max. Gerçekten bu laflar normal değil. Bazılarının susması ise daha komik.
3 Kas 2019
7,597 Mesaj
21,954 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yahu burdaki insanlara surekli küfreden her türlü sahtekarlığı yapan burdaki insanlara olmadığı halde her türlü hakareti eden bir düzenbaz sahtekarıla abi abi diye dolanıyorsun bu bizim için yeterince hainliktir o mk evladının peşinde abi abi diye dolaşanın aramızda bencede yeri olmamalıHiç bir mesajı okumadım. Hain değilim gocunmuyorum. Buradan başka bir yere 1 tane mesaj taşımadım. 1 tane bile. He insanların istemediği şey iki taraftada yazmam. Ama bu banlanmak için bir sebep değil. Her yerde yazma özgürlüğü var.
Ayrıca ne hainliği kardeşim buradan ben bir kişiyle oturup yemek mi yedim? Bir gün borç mu istedim? Küfür mü ettim? Saygısızlık mı yaptın? Geçiniz. Kaç kişi burada benim hatrımı sordu? 1-2 max. Gerçekten bu laflar normal değil. Bazılarının susması ise daha komik.
7 Eki 2019
8,227 Mesaj
21,896 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yahu burdaki insanlara surekli küfreden her türlü sahtekarlığı yapan burdaki insanlara olmadığı halde her türlü hakareti eden bir düzenbaz sahtekarıla abi abi diye dolanıyorsun bu bizim için yeterince hainliktir o mk evladının peşinde abi abi diye dolaşanın aramızda bencede yeri olmamalı
17 Ara 2019
3,384 Mesaj
7,002 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
@V.Manstein namusun üzerine söylesene , sana 10 larda kez söylendi o röportajları kaldır , sil dendi . Sen ne dedin benim yetkim yok . İyi güzel hoş .. Peki o adminin en son attığı mesajda sana kaldır dedi yetkin olmamasına rağmen nasıl kaldırdın ? Bak nasıl kaldırdın diyorum kendi ağzınla yazdın ben sildim dedin . Söyle bakalım
20 Kas 2019
13,271 Mesaj
41,555 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Hiç bir mesajı okumadım. Hain değilim gocunmuyorum. Buradan başka bir yere 1 tane mesaj taşımadım. 1 tane bile. He insanların istemediği şey iki taraftada yazmam. Ama bu banlanmak için bir sebep değil. Her yerde yazma özgürlüğü var.
20 Kas 2019
13,271 Mesaj
41,555 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Öncelikle hesap mı soruyorsun anlamadım bu üslup hoş değil. Ama kaçtığım bir şey yok cevabını vereyim. Röportajların silinmesi için o zaman (hatırladığım kadarıyla) modlardan birine (pony yada başkası net hatırlamıyorum) silinmesi gerektiğini istediğini ilettim. Silinmeyecek silinirse geri getirilecek dendi. Sonuç olarak benim silmem birşeyi değiştirmeyecekti.
Aradan bir süre geçtikten sonra bir kaç defa daha sordum konuşucaz vs dendi. En son bir iki tanesi kendilerinin sildiğini farkettim. Bu sefer bende olaya müdahil oldum ve sildim. Röportajları zorla yapmadım. Bana görev verildi sizlerde istediniz yaptım.
Ben mod değilim ve hiç bir yetkim yok.
Hesap sorar gibi konuşursan yanlış yaparsın. İnsan gibi cevap veriyorum . Suçlama yaptığınız kişi ben biriniz hakkında bile öbrü taraftaki mod yada adminlere 1 tane kötü mesaj atmadım. Attıysam en adi şerefsizim.
3 Kas 2019
7,597 Mesaj
21,954 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
17 Ara 2019
3,384 Mesaj
7,002 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Senin halini hatrını niye sorsunlar ki ? 7/24 iftira atıldı onlara surebetçi dendi abritajcı dendi hırsız dendi .. Sen o ***** evladı onları yazarken ona dedin mi bu adamlar böyle bişey yapmaz , o zaman niye kafanı gömdün kumun altına ? Çıkıp 2-3 laf soksaydın ya ekmeksize