hercan
TC Onaylı
21 Kas 2019
3,416 Mesaj
4,570 Tepki
0 Çözüm
100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Kendileri bu işin buralara kadar geleceğini çok ama çok önceden beri biliyorlardı. Onun içinde insanlar sokağa dökülmesim isyan etmesin sakın ha hakkını aramasın diye zaten ellerinden geleni yaptılar konuşanı dövdüler yada içeri attılar sokağa çıkanı sopaladılar. İnsanlarda çok büyük korku hakim ama bu da bie yere kadar adam çocugunu doyuramaz hale geldimi sikeyim memleketide hükümeti de der ve isyan bayrağını açar. Bu süreye de çok az kaldı gibi gözüküyor..benım anlamadığım şu herkes zamdan pahalılıktan şikayetcı ama neden kımse protesto edemıyor..anayasal hak degılmı bu protesto edebılmek..sokaga cıkmak bu işin çözümü degıl dıyorlar pekı çözümü ne sandıkmı sandıga 2 yıl var...gecen bı haber okudum yunanıstanda polıs 15 yasındakı cocugu öldürdü dıye bınlerce yunan sokaga dökülmüş yada gecen yıllarda fransada birsey olmustu olayı hatırlamıyorum ama sarı yeleklılermı nedır protesto ıcın neler yaptılar...herkes koyun gıbı sıkayetcı ama adılan adım yok..boyle bı ulke dunya uzerınde yoktur ya..vallahı cıldırcam
ayrıca asgari ucret ıstersen 6-7 bın olsun zamnlar devam edıcekse yada dovız yukselmesı surecekse zaten yapılan zam 2-3 ayda yok olacak...dun mıgrosta nutellaya baktım...430 gramı 18 liraya satılan nutellayı yılbaşı süsü ıle degıstırmısler..gramajı 400 e dusurup fıyatı 20 yapmıslar...dun yıne bı haberde süt ve süt ürünlerınde gramajı dusurup fıyatı asagı çekme stratejıne gecılcek denıyordu...hay sokayım koltuk sevdalarına ısterlerse 1bın yıl ıktıdar olsunlar ulan sütü peynırı eti normal fıyata yıyelım araba ev almaktanda vazgectık..allah belanızı versın