El Guapo
TC Onaylı
12 Kas 2019
6,835 Mesaj
16,668 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Babam sağken bütün yiğenleri kardeşleri dayı aşağı dayı yukarı etrafında dönerdi, güya bizi de severlerdi. Öldüğü gün cenaze arabasına binerken halam oğlu olacak it arabaya binmedi benim Cafe ye dönmem lazım dedi, 2 çay fazla satacak diye. Diğerleri de bir kere hastaneye gelmedi ölüm döşeğindeyken de ayda yılda bir yalandan sordular, aylarca yatalak kaldı.
Öldükten sonra da seneler önce babamın yaptığı hatalı bir toprak satışından başka bir aileye borcumuz çıktı. Aylarca bir söze gözünü kırpmadan adam vuracak eşkiya tipli adamlarla uğraştık ben ve ablam. Sattığı yer de halalarımın onlarda baban sattı biz karışmayız diyip çıktılar işin içinden. Yine burda kimse arka çıkmadı bize. Gerçi rahmetli dediydi ben öldükten sonra sahipsiz kalırsınız diye.
Eni sonu babamın bir kayığı vardı onu satıp zor bela ödedik borcu, yine bu süreçte öldünüzmü kaldınız mı diye olmadı.
Ben baba tarafı akrabaların notunu bu süreçte verdim ve hepsini sildim
Öldükten sonra da seneler önce babamın yaptığı hatalı bir toprak satışından başka bir aileye borcumuz çıktı. Aylarca bir söze gözünü kırpmadan adam vuracak eşkiya tipli adamlarla uğraştık ben ve ablam. Sattığı yer de halalarımın onlarda baban sattı biz karışmayız diyip çıktılar işin içinden. Yine burda kimse arka çıkmadı bize. Gerçi rahmetli dediydi ben öldükten sonra sahipsiz kalırsınız diye.
Eni sonu babamın bir kayığı vardı onu satıp zor bela ödedik borcu, yine bu süreçte öldünüzmü kaldınız mı diye olmadı.
Ben baba tarafı akrabaların notunu bu süreçte verdim ve hepsini sildim