2 Mar 2020
2,304 Mesaj
4,520 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
hangi şehir
Zürih'te kardeşimin üniv arkadaşı var adam 3 yıldır otelde kalıyor
laf aramızda bir hakkın var hidrojen bombası atılacak yer dese İsviçre'ye atın derim![]()
5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Açıkcası bende bağlantı kurmaya çalışıyorum 3-5 kişiyle ev paylaşımı vs için ilk kademeleri atlatayım diye hafiften yol gösterecek adamda lazım.Şehir olarak hiç önemi yok sadece Almanca olan kantonlar olsun yeter.
Başlangıçta zaten 5-6 ay en alt seviye işler yapıcam vasıfsız olarak.Böyle olunca yol yordamı daha hızlı öğreniyorsun Hollandada denedim.Amelelik yaptım bir fabrikada sonra o fabrikanın yönetim ofisine geçtim vsHafiften şartlara alışmak için biraz zorlanması lazım insanın sonrası bakarız mesleki işlere.Çok büyük referansın yoksa buradan ne olursan ol çok zor davet alıyor insanlar.
Adamlar yer yüzünde tek dokunulmaz ülke.Ülkenin üstünde görünmez savunma kalkanı varAdamlarda dert-tasa yok.Hollanda da yoktu bunlarda dahada yoktur diye tahmin ediyorum.Refah aşırı yüksek olduğu için istiyorum.Tabi tanıdık falan bulsam yarın giderim.O arkadaş neyle uğraşıyormuş Zürihte?
2 Mar 2020
2,304 Mesaj
4,520 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Finans işi yapıyormuş
Adamın filmlik hayatı var, Dede veya baba 2. dünya savaşında Türkmenistan'a sürülmüş Polonyalı, ana Rus, Türkmenistan'da FETÖ okulunda okumuş Türkçe bülbül gibi konuşuyor, kardeşim 2. sınıftayken İSatnbul Üniversitesindeymmiş, sonra ortdan kaybolmuş, birader 4. sınıfta Polonya'ya Erasmusa gidiyor orada karşılaşıyorlar, ondan beri kopmadılar 2010 du sene... Sovyet kimliğinde Polak yazdığı için Polonya vatandaşlığı aldı, her tatilde eller cepte Türkiye'ye gelir bavul dahil buradan alır giderenflasyon sağ olsun (!) Ekşide filan başlıkları var, adamlar yabancıya ev vermiyorlarmış, ama asıl sorun ev yapmıyor olmaları
Ben seni kurumsal filan kovalıyorsun sandım yaw Hollanda'da ne ameleliği yaptın ? Benim hiçbir şeye enerjim yok, motivasyonum da yok, sen ve senin gibileri takdir ediyorum mücadelenden ötürü :)
Abi adamların bankalarındaki paraların tamamına yakını kara para veya diktatör parasıbizden çalınanlarla fıstık gibi hayat yaşıyorlar biz de burada birbirimizi yiyoruz.
22 Eyl 2019
19,639 Mesaj
32,743 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ne anlation be abiFinans işi yapıyormuş
Adamın filmlik hayatı var, Dede veya baba 2. dünya savaşında Türkmenistan'a sürülmüş Polonyalı, ana Rus, Türkmenistan'da FETÖ okulunda okumuş Türkçe bülbül gibi konuşuyor, kardeşim 2. sınıftayken İSatnbul Üniversitesindeymmiş, sonra ortdan kaybolmuş, birader 4. sınıfta Polonya'ya Erasmusa gidiyor orada karşılaşıyorlar, ondan beri kopmadılar 2010 du sene... Sovyet kimliğinde Polak yazdığı için Polonya vatandaşlığı aldı, her tatilde eller cepte Türkiye'ye gelir bavul dahil buradan alır giderenflasyon sağ olsun (!) Ekşide filan başlıkları var, adamlar yabancıya ev vermiyorlarmış, ama asıl sorun ev yapmıyor olmaları
Ben seni kurumsal filan kovalıyorsun sandım yaw Hollanda'da ne ameleliği yaptın ? Benim hiçbir şeye enerjim yok, motivasyonum da yok, sen ve senin gibileri takdir ediyorum mücadelenden ötürü :)
Abi adamların bankalarındaki paraların tamamına yakını kara para veya diktatör parasıbizden çalınanlarla fıstık gibi hayat yaşıyorlar biz de burada birbirimizi yiyoruz.
5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ne anlation be abi
3 Kas 2019
50,436 Mesaj
98,584 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
okuyoduk ya ne güzel, uluslararası maceralarDM'den devam edicem muhabbete burayı fazla yormayalım uzun uzun![]()
2 Mar 2020
2,304 Mesaj
4,520 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Senide alalım DM grubuna ahahahokuyoduk ya ne güzel, uluslararası maceralar![]()
3 Kas 2019
50,436 Mesaj
98,584 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
öyle bir şey mümkün değil ya, yok yani bu forumda, olsa da asla yapılmaz hiçbir sekilde :)Ya da sen panelden okursun![]()