30 Kas 2019
3,440 Mesaj
10,387 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
200 borcu 11 e katladim. 6 siteye toplam 66 ya yakin ftn yatirip. 2282 TL payfix te biriktirdim. 1x cuma bonusu alir hem jetona bir miktar aktaririm diye dusundum. Cuma bonusunu vermedi. GOT e girdim. Resmen osurukla bizi disari puskurttup 6 dakikada itin GOT une hemen teslim etti. Bundan hizli biceni ocerlokcu herhalde. Borcu kenara ayirip duz hesap parayi 10 a katladik diyemeden hesapta 6 kurusla kalakaldim. Parayi hic etmek konusunda bizden hizlisi da mezarinda kiyamet kopmadan cehennemin kapisini tiktikliyoru aminu
@eastanbool parayi cope atmanin kendisine wild vermekten daha az incittigi ex ortagum. Simdi uykusuz findiga gidecegim diyen ben saat 6 ya kadar nasil hangi cinnetle zaman gecirecegim. Daha zoru aksami nasil edecegim aminu. Aksami ettik diyelim ts macina kadar yatsam ts macinda 6. dakikada gol olup ahan da artik ust olur derken mac sonu bir de ts yatisa getirir. Ertesi gun sap olarak esek gibi cuvallari omuzla aminu
@eastanbool parayi cope atmanin kendisine wild vermekten daha az incittigi ex ortagum. Simdi uykusuz findiga gidecegim diyen ben saat 6 ya kadar nasil hangi cinnetle zaman gecirecegim. Daha zoru aksami nasil edecegim aminu. Aksami ettik diyelim ts macina kadar yatsam ts macinda 6. dakikada gol olup ahan da artik ust olur derken mac sonu bir de ts yatisa getirir. Ertesi gun sap olarak esek gibi cuvallari omuzla aminu