Ü
Üye silindi 11
Guest
Koray AVCI - Yeşil Başlı Gövel Ördek (Akustik) - alkoliksairler.web.tv
Koray AVCI - Yeşil Başlı Gövel Ördek (Akustik)
17 Ara 2019
988 Mesaj
2,380 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Geçmiş olsun hocam, makineden uyandırmak derken babanız bitkisel hayatta yaşadığı için fisinimi çekeceksiniz yoksa doktor kontrolünde uyandırıp son günlerini yaşaması için evine mi getireceksinizEkli dosyayı görüntüle 122969 memlekete geldim boya badana temizlik derken babamın tahtasını bile hazırladım,sabah istanbula dönüyom babamı makineden uyandırıp yuvasına getiricem çok zor islermis ayakta durmakta zorlanıyom şuan nasil12 saat araba kullanicam Allah bilir
13 Eki 2019
6,178 Mesaj
16,695 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Dostum durumu çok kötüydü efensiyon dusmuyordu 1 senedir üstüne kalp krizi geçirdi anjiyo oldu anjiyodan sonra enfeksiyon tavan yaptı yeme içme kesildi 6 aydır makinada yasatiyorduk en son nolduysa artık geçen hafta doktor hazırlığını yapın dedi bende köye geldim olay bu bakalım bizimkiler yeni doktor bulmuş Türkiye Hastanesi'nde oraya taşımayı düşünüyorlar ama adam 93 yaşında tepki vermiyor Türkiye hastanesindeki makinede fazla yasatamaz ama kizlar kabul etmiyorGeçmiş olsun hocam, makineden uyandırmak derken babanız bitkisel hayatta yaşadığı için fisinimi çekeceksiniz yoksa doktor kontrolünde uyandırıp son günlerini yaşaması için evine mi getireceksiniz
17 Ara 2019
988 Mesaj
2,380 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
babamın vefatından önce benimde parça parça 6 ay yogun bakım tecrübem oldu. hem yatan için hem de dışarıda olanlar için çok zor süreç. allah babana ve size yardım etsin. akıl vermek gibi olmasın ama vefat sonrası pişmanlık olmaması için kız kardeşlerine müdahale etme derim. bende böyle yaşayacağına vefat etmesi daha iyi diye düşünüyordum ama öldükten sonra insan keşke bir kuru nefesle yaşasaydı da yanımızda dursaydı diye düşünüyor. tekrardan geçmiş olsun, rabbim şifa versin.Dostum durumu çok kötüydü efensiyon dusmuyordu 1 senedir üstüne kalp krizi geçirdi anjiyo oldu anjiyodan sonra enfeksiyon tavan yaptı yeme içme kesildi 6 aydır makinada yasatiyorduk en son nolduysa artık geçen hafta doktor hazırlığını yapın dedi bende köye geldim olay bu bakalım bizimkiler yeni doktor bulmuş Türkiye Hastanesi'nde oraya taşımayı düşünüyorlar ama adam 93 yaşında tepki vermiyor Türkiye hastanesindeki makinede fazla yasatamaz ama kizlar kabul etmiyor
13 Eki 2019
6,178 Mesaj
16,695 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Amin Allah razı olsun zaten evin en küçüğü benim ablamlar 70 dayandı onlar ne derse o olucakbabamın vefatından önce benimde parça parça 6 ay yogun bakım tecrübem oldu. hem yatan için hem de dışarıda olanlar için çok zor süreç. allah babana ve size yardım etsin. akıl vermek gibi olmasın ama vefat sonrası pişmanlık olmaması için kız kardeşlerine müdahale etme derim. bende böyle yaşayacağına vefat etmesi daha iyi diye düşünüyordum ama öldükten sonra insan keşke bir kuru nefesle yaşasaydı da yanımızda dursaydı diye düşünüyor. tekrardan geçmiş olsun, rabbim şifa versin.
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
8 Ara 2019
10,222 Mesaj