Biomet
TC Onaylı
5 Kas 2019
19,495 Mesaj
50,293 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yazdıklarından ibaret , 3000 yılını çok merak ediyorum..iyi geceler gencler
bence olayın bizle hiç bir alakası yok,zurnanın son deliklerindeniz bu dünyada,dünyada cok garip şeyler olmaya başladı son 4-5 senedir bişeylerin hazırlıgı yapılıyormus gibi
en büyük olay Dingilterenin Avrupadan ayrılması,dünta tarihi için cok önemli bi olay bakmayın bizde fazla sallanmadı ama bu ibneler boş yere yapmadı bunu
Rusların once surıye uzerınden sımdıde Ukrayna uzerınden hem abd-avrupayı sıkıstırması hemde bu savsları devam ettırerek eldeki eski silahları bi şekilde tüketip yeni yeni oyuncaklar ortaya çıkarmaya başlaması,Putin son acıklamalarında bahsettiği hipersonik radara yakalanmayan dünyayı 7 kes dönebilen cart curt füze sistemi icat ettik acıklaması fln
Suudlar son gunlerde bizde gündem durumunda gerek FB GS gerekse ATAM üzerinden ama aslında onlar için cok daha önemli şeyler var dünya rollerinde,2030 temiz enerji olayı en çok bu arapları etkilicek gibi petrol üzeriinden yürütttükleri bütün politikalar rafa kalkıyor,onlarda karsı hameler yapmaya calısıyorlar mesela bu yeni suud kralı amaerıkan ajanı cocuk once kabileyi yok etti,sonra muhalif olan ses cıkaran kim varsa ortadan kaldırdı,cok ciddi adımlar atıyolar araplar için kendi içinde resmen devrim,kadınlara araba ıznı,ronaldo olayıyla yenı cıkan yasalar,birlikte yasamak için nikah sartı aranmaması içki olayı ..gibi bizim bilmediğimiz neler vardır,
Akdeniz kızıldeniz kutuplar fln heryerde dönüyor bişeler,İsrailin kimseyi takmadan kendini büyütme operasyonları fln ... gibi sürüsüyle sacma sapan olaylar yasanıyor,
sanki dünya sıkıldı artık 100 yıldır gecen duragan ulkelerden yenı heyecanlar yenı güçler ortaya cıkıcak gıbı,onumuzdeki 2030 yılı her acıdan degısımın belli olacagı yıl olacak arada bizim gibi dısarda kımsenın seyınde olmayan,içerdede din toplum üzerinden sömürü düzeni olan ulkeler ayıklanıcak ama durdurmamız bence imkansız
neyse moral bozmayalım gece gece
Dengeler yaraklar kürekler bakımından.
Aslinda hep geçmişi merak ederdim ama , son 1 yıldır belkide yaslandigimizdan , 8-9 asır sonrasını merak ediyorum.