14 Ara 2022
1,854 Mesaj
2,309 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Ben bu söylediğine katılmıyorum neden dersen abi bir kere akp dinci bir parti değil akp bu ülkede chp sinden tutda komünist partisine oy verenin de Allah korkusu olduğunu bildiğinden bu ülkede insanın en büyük duygusunun merhamet dinine düşkün olduğunu bildiğinden geldiğinden beri dinciliği Akp getirmiş gibi davranıyor onlardan olan dinci olmayan allahsız Allah’a inanmayan gibi gösterdi bu Ülkede 5 vakit namazını kılan CHP Li işçi partili de var ama hiçbir zaman bu adamlara biz dinciyiz demezler Oğuzhan Uğur un babasının bir sözü vardı bu Ülkede akp nin kazandığı belediyelerde hemen inşaat şirketleri sahipleri göstere göstere cuma namazlarına giderler Atatürkçü bir parti kazanırsa hemen Atatürk rozetleri takarlar odalarına Atatürk posteri takarlar akp seçmeni ile bu Atatürk posteri asanda benim gözümde aynı sözün özü artık millet yemiyor yiyende çok az tabaka artık dinide Atatürkçülüğüde çeksinler siyasetlerinden bizim insanımızda artık şundan vazgeçmeli dinine bütün adamım akp yanlış işler yapıyor ama dinine bütün parti dinsiz CHP ye vermekten iyidir Atatürkçü de ben kemalistim neden akp ye oy vereyim dememeli bu ülkede gerçekten temiz siyasetçilerde var çok konuştum ama CHP seçmeni olarak ben CHP dende akp den de çok rahatsızımGerçek ülkücüler ümmetçi değildir. Dolayısıyla onlarda ilk şart islam değildir. ÖRN: H. Nihal Atsız... Fakat yıllar içinde dinciler mhp yi ele geçirdi. Aslında mhp nin şu anki tabanı akp ile aynı. 2 parti arasında hiçbir fark yok. Tabii bu arada ülkücüler de hala sorulduğunda içlerinden gelmese de mhp liyiz diyorlar. Türkeş'ten sonra çok bozdular yani mhp yi. O artık türkçü değil; dinci bir parti.