kenan52
TC Onaylı
13 Eki 2019
12,739 Mesaj
26,294 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ya komutanım yaşı en büyük sensin deynegi eline alip iki üç tarafada yapistirsan iyi olurdu kesin lan sesinizi deyip resti çekeceksin valla benim yaşım küçük ne diyeyim rollcat de sharke de tutmasada oynarda hepside iyi arkadaşlar niye böyle oluyor kaç yıl dir herkes birbirini tanıyor burada gerçektende üzüldüm s.... Böyle işi .Yok dostum kime ne desem fayda etmez bu ara. Kendimden biliyorum. Son 2 aydır bütün spor müsabakalarında o kadar saçma sonuçlar oluyor ki, hepimizin cebindeki parayı bitirdiler. Devamlı kaybediyor olmak aşırı sinir ve moral bozukluğu yapıyor. Cepte para da kalmayınca 2x oluyor durum
E ondan sonra da burada toplanıp birbirini yiyor insanlar işteSon dönemde ben de pek foruma yazmıyorum bakmıyorum. Çünkü benim de canım çok sıkkın. Kendimi üzmek ya da başkalarını üzmek kırmak da istemiyorum. Haliyle boş zamanlarda kendimi diziye ve filme veriyorum bu ara.
Anladığım kadarıyla herkes de benim gibi olduğu için anlayabiliyorum... O yüzden benim de söyleyebileceğim ya da yapabileceğim birşey yok. Ne demişler: kelin ilacı olsa kendi başıma sürermiş![]()
Mevlada şu dilimize bir kemik koysa çok iyi olacakmış