chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Aynen, daha önce 2 farklı yer kullandım ip tv için. İkisinde de özellikle maçlar olduğunda çok fazla donma-kasma oluyordu. Ortalama yarım dakikada bir 10 - 15 saniye süren donmalar yaşanıyorduAli abi bugün itibariyle tam 128 gündür benden yayın kullanıyorsun daha önce başka firmalardan da kullandın genel bir yorum yap bakalım. Yaparken şuna dikkat etmeni istiyorum sistemdeki içerikleri yasal olarak alsan 1 ayda ödemen gereken miktar nedir bizde 1 yıllık ödediğin miktar nedir buna göre bir kıyaslamanı istiyorum
Heee film ve dizi demişken, içeriklerinde bulunan film ve dizilerin sayısı çok azdı
Sizin içerikler diğerlerinin yanında bomba. Eski-yeni dizi ve film şu ana kadar ne aradıysam buldum. Ve ayrıca normal tv dizilerini ertesi gün öğleden sonra hiç sektirmeden eklemeniz çok iyi. Misal bu akşam takip edip izlediğim Hayat bildiği gibi gelsin ve mahkum dizilerini yarın öğleden sonra arka arkaya açıp izleyeceğim
Fiyat tarafına gelince ben aldığımda 200 dü :) (yıllık).. Futbol maçları TSL ve premier lig, bundesliga vs vs sadece futbol olarak izleyeyim desen 3-4 farklı platforma üye olman lazım. Fiyatları bilmiyorum ama aylık 400 - 500 arası gider diye düşünüyorum.
Dostum açıkçası ben yayınların yağ gibi akmasından, içerikten ve hemen her dizi ve filmin dublaj seçenekli olmasından çok memnunum. Bırak maçları filmleri, normal tv kanallarını kısacası tv yi olduğu gibi ip tv den izliyorum
Açıkçası şu perfromansla fiyatının ne olduğu pek fazla önemli değil benim için. Bu performans sürdüğü sürece üyeliğim de devam eder, memnuniyetim de devam eder.