tutmasadaoynar
TC Onaylı
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ya tolunay birde gelip posta koyuyor:)Sen ve ali abi bu sabır ve anlayışla gerçekden müthişsiniz..
Biraz hata yapmışssın gibi , önce iş sonra para diyecektin seni hayır kurumuyum ben deseydin keşke,
Ulen biz istesek yok ay sonu yok bilmem ne diyorsun![]()
(şaka tabiki cansın) kardeşim...
Yav bu adamı dün tanımıyorsunuz. yıllardır böyle çalışacak göt olsa foruma bir saniye ugramaz ,
Defalarca söyledik burda hepimiz git çalış gençsin güzel paralar kazanır yoluna bakarsın evlenirsin bir düzenin olur bu böyle gitmez...
Ama o ise çalışmakmı aman aman malak gibi yatayım evde 27 28 yaşında sanırım yaşına bakmadan utanmadan annemden babamdan biraz harçlık alırım.. biraz forumlarda samimi olurum 3*5 kuruş para alırım malak gibi yatarımı tercih ediyor.. ben böyle anlayışsız bir genç bir insan görmedim...
Ya neden çalışmıyorsun... bu yaşın sürekli böylemi kalacak sürekli anne baban yanındamı olucak insan bir oturur düşünür mahkeme eder ama yok adam üni mezunu bilgisayar işlerinden anlıyor ama yok çalışmak düzgün yaşamak adam gibi yaşamak tercihi olmadı adamın çok yazık gerçekden çok kızıyor ve üzülüyorum nasıl bu kadar asalak olur hiç birşey beynine girmez bilmiyorum vallahi