7 Eki 2019
7,607 Mesaj
23,796 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Fazla sorgulamanın sonucu ile olan düşünceler bunlar..Ben de yavaştan ateist/ deist bişey oluyorum galiba he. Gerçi olmak istemiyorum. İçimdeki boşluk büyüyor. Rastgele gelip, boşuna yaşama fikri hoşuma gitmiyor. Dolu yaşama fikri de hoşuma gitmiyor insanlığa bir faydam olsun da istemiyorum galiba içten içe çünkü her fırsatta hayatımı mahvedecek durumlara ve psikolojilere sokmanın başka bir açıklaması yok. Hem insanlığı her geçen gün daha az seviyorum faydam olsun istemiyorum sanırım. Bu gezegenin sonu bizim elimizden olacak/oluyor. İmtihan burası öbür taraf valhala filan güzel hikayeydi inanmak istiyorum da artık gitmiyor inanamıyorum elimde değil . Bilemiyorum bu konular yasak kimseye de saygısızlık yapmak değil amacım aksine olabildiğince dürüst olmaya çalışıyorum, benim kafamdan geçenler bunlar
Bir işaret bekliyorum ama o işaret gelmeyecek sanırım en azından benim beklediğim şekilde gelmeyecek.
Fazla sorgulamadan oldugu gibi yaşayacaksın yada yaşamalısın yoksa işin boyutu çok farklı yerlere kayıyor malesef, Sadece şunu diyim çekileyim kenara saglıgın sıhhatin yerindeyse koyver gerisini ve şunu unutma hayata bir kere geliyorsun ve diledigin gibi yaşa hayatını,