sharke
TC Onaylı
19 Eki 2019
27,080 Mesaj
70,029 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
seviyorum seniBütün kavgalar demedim. Ne işim var öyle kavgayla gürültüyle.?. Ben öyle kolayına kavga gürültüye bulaşmam. 1 - Tehdit ve posta koyulması. 2 - Tıpkı bu olayda olduğu gibi, çok güvendiğin , elinden tuttuğun birinin kahpece sırtından vurması... Sadece bu 2 şey!.. Bunları asla kaldıramam. Ve sinirlerim çok bozulur. Bu 2 şey bana yapılmamalı, yakınımda olan, değer verdiğim birine de yapılmamalı...
Ve evet yazdıklarımda çok ciddiyim... Eğer İstanbul'da yaşıyor olsaydım kesinlikle Yasin'le birbirimizi gazlar ve o herifin evine giderdik. ve geri vitessiz giderdim. Orada verilen cevaba göre, gösterilen tavra göre; ölmek ya da öldürmek vs asla gözüm birşeyi görmezdi. Benzer bir olayda 3 yıl kadar önce İzmir'de koskoca Kervan pasajını içindeki herkesle birlikte yakıyordum... Olayı hanımdan (ne yapacağımı) duyan 4 kişi 1 bidon benzini elimden son anda ve zorla aldı. 30 dakika direndim. Heee sakinleşince normale dönerim ama işte o arada ayarlarım bozukken maalesef gözüm hiçbirşeyi görmez![]()