tutmasadaoynar
TC Onaylı
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,641 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bunlar hep çalışmamaktan oluyor , kolay para kazanmayı secmekten..Lise bitti iş hayatina bı başladım sadece askerde çalışmadım diyebilirim..Askerlik bitti geldim millet 4-5 ay tatil yapmayı tercih ederken ben 1 hafta sonra bu Medical işine başladım..
40 yaşına geldim hala her sabah ne kadar icersem içeyim sabah 06:30 da kalkarım ise giderim..O paralar kolay kazanılmıyor tama bizimde borcumuz harcimiz var bizde kumarbaziz ama en azından stabil bı işimiz var çok şükür..İş yok demesin şimdi kimse gelip bana çalışmak isteyene iş çok .Hemen başlar başlamaz kimse kimseye 6-7 k maaş vermez ama zamanla herşey düzelir..
Bu yeni jenerasyonun yaşam tarzina kafam basmıyor bir türlü..Tüm gün Twitter'da telegrama çekiliş vs freebet kovalanarak ömür geçmez .
Naapti şimdi bu ibiş Yakup bir babanın kızına verdiği sözü tutamamasina sebep oldu...Hemde onun için tüm forumu karşısına alan adama yaptı bunu. yazıklar olsun be..
Bunun çalışmaklada alaksı yokki.. Sen çalışıyorsun 50 bin yersin ama bilirsinki onu ödersin. Bunda onu ödeyecek götte yok. 10 bin lira yersen onu ödeyeceğinide bileceksin.
Ha diğer çekiliş falan işlerine tabikide katılıyorum. Hayat böyle devam edemez.
Edit: Ali abinin yazdıklarını bulabilsem alıntılardım. :)