12 Ağu 2020
14 Mesaj
2 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
13 Kas 2019
10,889 Mesaj
17,995 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
20 Haz 2020
1,471 Mesaj
654 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
6 Ocak 2020
12,483 Mesaj
28,116 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
6 Şub 2020
6,496 Mesaj
2,435 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
bol şans@Kenaninceefe 'ye bir kez daha teşekkürler.
Kupon kazanırsa kurallara uyan kişiler arasından 4 kişiye 50 TL verelim. Maçların yorumlarını bu mesaja da bırakıyorum. Ayrıca ilgili başlıklara da girilmiştir tarafımdan. Klasik kuralları kopyaladım
Çekilişe katılmak için bu mesaja beğeni bırakıp bu konuda en az 2 mesajınız olması gerekmektedir.
BetForumu'ndan etkinliklere katılabilmek için bir önceki gün sohbet ve etkinlik başlıkları dışında en az 2 mesajınızın olması gerekmektedir. Genel Kuralı Okumak İçin TIKLAYINIZ... (Bu defalık son 15 günde 2 mesaj arıyoruz )
Partizan Basket Kazanır
Psg-Manu 3,5 Üst
Barcelona -2,5 Kazanır
Ekli dosyayı görüntüle 36571
Paris Saint-Germain v Manchester United ÜST 3.5 Gol * 2.10
Şampiyonlar ligi gün itibariyle başlıyor. Bu maçta PSG tarafında olacaktım fakat biraz daha oran yükseltip risk almak istediğim için toplam gol seçeneğini tercih ettim. Manu'da eksikler hayli fazla, maguire ve bailly yoklar. Cavani'de getirilmedi Fransa'ya, ayrıca Lingard'da eksikler arasında. PSG' de ileri 3'lü Di Maria-Neymar-Mpabbe kadrodalar. Son lig maçında Nimes deplasmanında 4 attı PSG. Manu'da Son 10 dakikaya 1-1 girilen maçta Newcastle'a 4 attı son lig maçında.
Bu maçta da iki takımın da gol bulacağını, PSG'nin doğal olarak ağır basacağını düşünüyorum, 3,5 ÜST oranı alınan riske değer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FC Barcelona v Ferencvarosi Torna Club : -2,5 Handikap Barcelona Kazanır
Messi kriziyle tüm yazı geçiren Barcelona lige de kötü bi başlangıç yaptı diyebiliriz kendi standartlarına göre. Griezmann bu takıma uymadı, bu çok net belli. Dembele gibi saatli bombaya da sahipler. Suarez'in ayrılması bana göre yapılan en büyük hatalardan biriydi. Messi'nin omuzlarında büyük bir yük olduğunu düşünsem de bu senenin parlayan yıldızı Ansu Fathi beklentileri bir hayli karşılıyor.
Barcelona son lig maçında büyük sürpriz yaşayarak Getafe'ye deplasmanda mağlup oldu. 4 maçta 7 puan alarak 9.sırada bulunuyorlar. Ferencvaros ekibi kendi liglerinde muazzam bir başlangıç yaptı, 5 maçta 4 galibiyetleri 1 beraberlikleri mevcut. Fakat bütçesi, oyuncu kalitesi olarak Avrupa'da çok alt seviyedeler. Ön elemelerin en büyük sürprizlerinden birini yaparak gruplara kalmayı başardılar.
Ben bu maçın Barcelona'nın kendini affettirme maçı olacağını düşünüyorum. Her zaman Şampiyonlar liginin atmosferi farklıdır, büyük bir ciddiyetle son alınan Getafa mağlubiyetinin de acısının çıkarılmasını, 4 5 gollü bir galibiyet bekliyorum Barcelona'dan. Her ne kadar sempatik bir takım olsa da deplasman ekibi, Camp Nou'da Messi'nin gecesi olabileceğini düşünüyorum.
Barcelona en az 3 farkla kazanır
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bahcesehir Kol. - Partizan - MS 2
2 hafta önce bahçeşehir, Unics Kazan deplasmanında galibiyeti elinden kaçırdı. Alex Perez'in muazzam oyunu galibiyetle süslenemedi. Geçen hafta içerde Badalona'ya dağıldılar, 20 fark yediler. 3 maçta da galibiyet göremedi temsilcimiz. Geçtğimiz haftasonu ligde efes karşısında green ve owen'dan yoksun çıktılar , onların olup olmadığı hala belli değilken kesinleşen son haber ise perez'in olmayacağı oldu. Rashawn Thomas haftasonu takıma dönmüştü Partizan'da. Bu maçta da parkede olması bekleniyor. Bunca eksiğin olduğu bahçeşehir'de Partizan tarafında olmak mantıklı olur gibime geliyor. Eurocup dengesiz bir lig fakat Alex Perez haberinden sonra partizana güvenim bi tık daha arttı. Bu orandan denenir.