El Guapo
TC Onaylı
12 Kas 2019
6,835 Mesaj
16,668 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
peki bundan önceki seçimde de benzer verielr yokmuydu sayın abim, yani bir önceki genel seçimden önceki mesajları okusak yine kendi mesajlarımızı buluruz bu sefer gittiler diyeülke ekonomik olarak bitik durumda, dün halktvde murat muratoğlu söyledi 34 milyonun borcu varmış bu borçlar resmi borç, tefeciye olan borç, eşe dosta akrabaya olan borç yok bunlar arasında
birde üstüne corona çoğu yer battı, okul kantininden , kırtasiyeciye kadar, küçük esnaf da battı
ülkede her yer suriyeli , mültecilerle dolu
işsizlik zirve yapmış, torpille işe girelenleri akpye oy verenlerde görüyor
düne kadar akpye oy verenler bile sövüyor akpye,
pekerin demesi çok fazla etkilemez bence, halk aç olduğu zaman babasını tanımaz, dsp ^% 22 den sonraki seçimde %2 oy aldı ekonomik krizden dolayı
herkes yerel seçimde istanbul ve ankarayı kaybetmez bir şekil alır diyordu, ankarada oy farkı çok olduğu için çaldıkları işe yaramadı, istanbulda çaldıkları halde kafa kafaya geldi, sonra itiraz ettiler fark yediler, dinsiz denen chp hem istanbul hem ankarayı aldı, hemde istanbulda hiç tanınmamış ekrem ile aldı,
2023 farkla kaybedecekler, sonrasında ne yapalar bilmiyorum, para bunlarda silah bunlarda , bekçi polis askeriye hala bunların elinde, şimdşye kadar hiç bir parti böyle güçlenmemeişti.. devlet akp devleti oldu
bugün referandum yapılsa %40 evet çıkmaz
"halk aç olduğu zaman babasını tanımaz" ben de buna güveniyorumda adamlar kendini nedense akp olmasa tamamen aç kalacaklarına inandırmış bir şekilde