2 Mar 2020
2,304 Mesaj
4,520 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Yalnız bir noktayı kaçırmamak gerek;
Soylu paylaştığı tüm verilerde kendi dönemi öncesi ile kıyas yaptı “2015 te şöyleydi, şimdi böyle”, “benden önce koruma vermişler ben kaldırdım” “savcı 11 ay bekletmiş, ben başlattırdım” vb eski iç işleri bakanını , adalet bakanlığını ve dolayısı ile akp yönetimini suçlayarak kendini savundu. Benzer şekilde AKP'ye yanaşan gazeteci ve Peker için “demokrat partinin içinde almazlar onu” diyerek AKP'yi küçümsedi.
RTE bunu asla affetmez; sanki Soylu ipinin çekileceğini anladı ve ondan dolayı kendisinin AKP'yi daha iyi hale getirdiğini kanıtlamaya çalıştı sanki.
Zaten pek sevdiklerini düşünmüyorum kaza bela bi anlık gafletle Numan Kurtulmuş ve Süleyman'ı birden partiye aldılar hala anlamıyorum.Yerel seçimler dönemide mevcut başkanın GOP belediye başkanını aday olmasını istemedi başka bir adayı vardı kendisinin şuan hali hazırda 2.dönemini geçiren başkanla GOP'a bağlı büyük inşaatlar ve arsalar yüzünden ters düştü zamanında halada köstek oluyor yıllardır bitiremediler 50 tane firma değişti.Büyük ihtimalde Damat içeriden bunu baltaladı zamanında şuanki başkanın adaylığını kabul ettiler.Çoğu ilçede adaylar belli afişler hazırken GOP'ta son güne kadar seçim yokmuş gibi ses seda çıkmamıştı ve ne hikmetse hemşerisi zamanında ittirdiği adaydı...