23 Ağu 2020
11,392 Mesaj
11,100 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Heee,gelsin elon musk seninle maddi açıdan yarışa girsin kim kazanır sence ?amerika japonya savaşında amerika üstündü
nagazaki hiroşima attı bombayı 1 milyon japon sivil öldü kimse amerikaya hesap sormadı soramadı yaptrım ugulanmadı amerika başkanı savaş suçları mahkemesinde yargılanmadı bugün türkiyede her alanda amerikancı dolu tsk siyaset emniyet vs halkın bir çogu amerikalıların terligi oluruz diyolar eee rusya atınca niy suç olsun savaş kazanmak şartsa bu silah varsa kullsın rusyayı destekliyorum
5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
28 Eyl 2019
877 Mesaj
170 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
rus askeri kendi ırkından degilmi kurtuluş savaşında anadoluda 1 tane ingiliz ölmedi ama ingilizlerle savaştık amerikan ordusu her ırk dahi zenci latin çin japon italyan alman ingiliz vsvsvs bir başka mevzu amerika rusya ile savaşmaz ikisi kardeşlerdir menfaat açısında hitler rusya saldırdıgında 2 ci dünya savaşında amerika stalinli rusya silah gıda para yardımı yapmıştı bu gün rusya bu haldeyse amerika sayesinde amerika yardım etmese rusya bu kadar güçlü olmaz ölümden niye korkuyosun elbet ölüceksin ya savaştan yada hastalıktan vsHeee,gelsin elon musk seninle maddi açıdan yarışa girsin kim kazanır sence ?
anca sidik yarıştırırsın o zaman,adamların nükleer füzesi var vs vs vs vs
Çıkarcı Nato abd vs yandaşları korkudan seslerini çıkartamıyorlar
Rusyadan korktuklarından değil dogalgazsız kalmaktan
adamların askerleri bile kendi ırkından değil ! ve bu savaşın amacı dahi bulunmaz iken suçsuz insanların ölmesi sence ne kadar normal ?
Rusya'da biraz tıpa varsa madem amacı büyümek girsin Çİn'e ABD'ye totosu yiyorsa
Senin bu savunduğun olay biraz daha devam ederse 3.dünya savaşı çıkacak olay sanada yansıyacak belki ailen ölecek eşin dostun ölecek birileri ölecek yani ?
Savaş dediğimiz olay sence bu kadar basit birşey mi ?
Üzerine 1 tane füze gelsin altına kaçırırsın korkudan
23 Ağu 2020
11,392 Mesaj
11,100 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
konu yine aynı yere geliyor,gücü yetene it itin kuyruğuna basmazrus askeri kendi ırkından degilmi kurtuluş savaşında anadoluda 1 tane ingiliz ölmedi ama ingilizlerle savaştık amerikan ordusu her ırk dahi zenci latin çin japon italyan alman ingiliz vsvsvs bir başka mevzu amerika rusya ile savaşmaz ikisi kardeşlerdir menfaat açısında hitler rusya saldırdıgında 2 ci dünya savaşında amerika stalinli rusya silah gıda para yardımı yapmıştı bu gün rusya bu haldeyse amerika sayesinde amerika yardım etmese rusya bu kadar güçlü olmaz ölümden niye korkuyosun elbet ölüceksin ya savaştan yada hastalıktan vs
birde suçsuz insan ölüyo diyosun
vietnam japonya ırak suriye sudan afganistan mısır libya vsvs bunlarda hepsinde amerika var orda ölenlerde insandı o insanlar suçlumuydu hala ölüyolar
28 Eyl 2019
877 Mesaj
170 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
bu savaşta suçlu zelenskiy denilen palyaçodur amerikayı natonun AB nin gazıyla ruslara savaş ilan ederse sonunda insanların ölür banane elin ukraynalısındarus askeri kendi ırkından degilmi kurtuluş savaşında anadoluda 1 tane ingiliz ölmedi ama ingilizlerle savaştık amerikan ordusu her ırk dahi zenci latin çin japon italyan alman ingiliz vsvsvs bir başka mevzu amerika rusya ile savaşmaz ikisi kardeşlerdir menfaat açısında hitler rusya saldırdıgında 2 ci dünya savaşında amerika stalinli rusya silah gıda para yardımı yapmıştı bu gün rusya bu haldeyse amerika sayesinde amerika yardım etmese rusya bu kadar güçlü olmaz ölümden niye korkuyosun elbet ölüceksin ya savaştan yada hastalıktan vs
birde suçsuz insan ölüyo diyosun
vietnam japonya ırak suriye sudan afganistan mısır libya vsvs bunlarda hepsinde amerika var orda ölenlerde insandı o insanlar suçlumuydu hala ölüyolar
5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
28 Eyl 2019
877 Mesaj
170 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
30 Eki 2021
13,730 Mesaj
17,567 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yazdığından birşey anlamadım hocamsırada yunanistan var
ABD NATO AB gazıyla türkiyeye saldırıcak
peki soruyorum size savaş çıkarsa bunlar kim desteklerler fransa yunanistanla anlaştı italya almanya destegi var türkiyenin burnunda dedeagaçta amerikan askeri ve silahları var
miçotakiste palyaço zelenskiy gibi size şöle söliyim amerika türkiyeyi parçalıyacak
nedenmi eger senin strajetik ortagın büyüme başladı ise hem içerden dışardan parçalar amerika bunu çok yaptı parçladıgı ülkelere bakarsanız
23 Ağu 2020
11,392 Mesaj
11,100 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
diyor ki sırada yunanistan var dedi sonra abd türkiyeye saldıracak falan dedi :)Yazdığından birşey anlamadım hocam