0 Takip Edilen
11 Takipçi
chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Rolling işini dün ilk kez denedim ve sevdim
Ve bugün de sosyal ve paylaşımlı bir rolling ile güne başlamak istedim... sevgili modlarımız @sharmante ve @LordisBack ekstra kuralları ekleyip düzenlerler. Benim kuralım ise 60 TL ile başladığım ilk rollingde başarılı 5 adım atmak. 5 nci adımı başarılı geçebilirsek eğer; toplam oluşan kasanın 3/4 ü (minimum 100 er TL olmak üzere) başlığı takip edenler (kurallara uygun olanlar) arasında dağıtılacaktır. Geri kalan 1/4 yeni rollinglerde kullanılmak üzere kasada tutulacaktır... 5 nci adıma ulaşamadan herhangi bir yerde patlarsak, en az 50 TL ile ilk adımdan rollinge yine başlanacaktır. Taa ki en son adıma ulaşana kadar... Rolling başarı ile sonuçlandığı sürece hergün devam edecektir (en az 1 kez olmak üzere)... Hepimize başarılar!...
İlk kuponumuz....
Çekilişe katılmak için bu mesaja beğeni bırakıp bu konuda en az 2 mesajınız olması gerekmektedir.
BetForumu'ndan etkinliklere katılabilmek için bir önceki gün sohbet ve etkinlik başlıkları dışında en az 2 mesajınızın olması gerekmektedir. Genel Kuralı Okumak İçin TIKLAYINIZ... (Bu defalık son 15 günde 2 mesaj arıyoruz )
Bimem kaçıncı deneme - 1.nci adım

İlk kuponumuz....
Çekilişe katılmak için bu mesaja beğeni bırakıp bu konuda en az 2 mesajınız olması gerekmektedir.
BetForumu'ndan etkinliklere katılabilmek için bir önceki gün sohbet ve etkinlik başlıkları dışında en az 2 mesajınızın olması gerekmektedir. Genel Kuralı Okumak İçin TIKLAYINIZ... (Bu defalık son 15 günde 2 mesaj arıyoruz )
Bimem kaçıncı deneme - 1.nci adım
Son düzenleme: