1 Ocak 2020
6,636 Mesaj
11,933 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Yok baba katil için demedim bişi fazla yerince insanın başına geliyor o anlamda dedim herkes aslında bir katil adayı olabilir bu hayatın ne getireceği belli olmuyorAga ne olursa olsun can a kıymak nedir yaw...Allahmısın,kitapmısın derler adama..Bunun ailesi babası abisi olsam,Kur'an çarpsın yakarım bunu..Vallahi yakar videoya çeker instagrama yüklerim..
Baba sen bizimle taşşak mı geçiyorsun?Bilmiyorum okul nerdeyse 6 aydır kapalı ve ailesinin yanında kalmıyor bir finansor var ortada adamı savunmak için demiyorum başka tokmakçı buldu yaptığı masraf zoruna gitmiş olabilir cinayeti işleyenin adam öldürmek zorunda değil lakin başka bir forumda bir arkadas yıllar önce böyle birşeyler hakkında konuştu iki sene önce başına geldi içerde şuan
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,625 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
26 Ara 2019
1,206 Mesaj
3,076 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Allah korusun her turlusunden dostum cok dogru yazmışsın...Bu konu harici yazayım
Bazı bayanlar var bilerek şekli güzel erkeklere kanca atıyor tabiri parasını yemek resmen sömürme yapıyorlar evli erkeklere kanca sebebi koparamadığı zaman işi şantaja döküyor adam eşinden çevresinden çekiniyor duyulmasın diye bazıları ses çıkarmıyor söğüşleniyor ama davarın birine denk geldimi sonu ölümle sonuçlanıyor.
Pınar gültekin olayı detayı nedir tam bilemeyiz ama evli erkekle hayatını geçindiren çok kadın var çalışmadan okumadan açın sosyal ağları ne iş yaptığı belli olmayan gencecik kızlar lüks içinde story kasıyor
Çoğumuz kız babasıyız allah korusun
2 Kas 2019
35,334 Mesaj
101,625 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Adam ince bir detaya girmiş reiz başka şeyler vardır kıskanma işin görüneniBaba sen bizimle taşşak mı geçiyorsun?
Baba bunların hiç biri öldürülüp üstüne beton dökülmesine neden değil. Allah'ına sövse adamın, gene yapamaz.Bu konu harici yazayım
Bazı bayanlar var bilerek şekli güzel erkeklere kanca atıyor tabiri parasını yemek resmen sömürme yapıyorlar evli erkeklere kanca sebebi koparamadığı zaman işi şantaja döküyor adam eşinden çevresinden çekiniyor duyulmasın diye bazıları ses çıkarmıyor söğüşleniyor ama davarın birine denk geldimi sonu ölümle sonuçlanıyor.
Pınar gültekin olayı detayı nedir tam bilemeyiz ama evli erkekle hayatını geçindiren çok kadın var çalışmadan okumadan açın sosyal ağları ne iş yaptığı belli olmayan gencecik kızlar lüks içinde story kasıyor
Çoğumuz kız babasıyız allah korusun
1 Ocak 2020
6,636 Mesaj
11,933 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ne taşşak geçecem herifi kullanıyorsun ayrılıyorsun barışma niyetin yok AVM'den herifin in cin top oynayan çiftlik evine gidiyorsun yaptıgı normal mi ayrıldıysan biter gorüşmezsin bu herif kaçırmamış etmemiş saplantılı aşk yaşamış gozu donmuş olayların gıdecegı yon belliBaba sen bizimle taşşak mı geçiyorsun?
20 Kas 2019
13,271 Mesaj
41,555 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
anlatmak istediği başka , celallenme hemen lazo :)Baba sen bizimle taşşak mı geçiyorsun?
Hiç bir neden haklı çıkaramaz, bak altını çiziyorum "hiç bir neden".Adam ince bir detaya girmiş reiz başka şeyler vardır kıskanma işin görüneni