dort_hum
MESAJ YAZAMAZ
16 Mar 2020
1,923 Mesaj
3,671 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Hocam ne desem yalan olur neticede büyük bütçeyle girenlerde batabiliyor. Benim tanıdıgım işyerinden güzel bi tazminat alıp e-ucuz,n11de satış yapıyor tuttu adamın 3 kişi girdiler. Ufak bütçeyle tutunabilmek için özgün birşeyler keşfedip satmak lazım. Şansda lazım bazen tutuyor bazen tutmuyor.Üstad e-ticaret bilgin varmı dün bir video izledim adam 15 k masraf çıkardı dropshipping 3.5 k oluyormuş
GittiGidiyor komisyonlar fahiş şahıs olunca letgo elden satiyo genelde onlarda da şirkete vereceğim paraya mal alır satarim diye düşünüyorum
Varmı bir fikrin bu konuda
Dediğin gibi sitelere komisyonlar,vergisi,müşteriyle uğraşması,kargosu,iadesi,ürünleri koyucak yer vs bi ton prosedürü var. Hb , n11 , trendyol gibi yerlere girebilmek için şahıs şirketi kurmak lazım en kötü bildiğim kadarıyla(bunun içinde bi 2-3k kadar sigortası,muhasebecisi,açarken notere vereceğin para vs) Letgoda çok ölücü ordan birşey satamazsın. bu 3 yerlede hem yönetimle hem müşterilerle tek başına uğraşman imkansız heleki bu bütçelerle(alacağın ürün kısıtlı olacağı için)
O yüzden bu bütçeyle en güzeli instagramda güzel bi sayfa oluşturup reklam verip iadesiz bi ürün satmak (hem büyürsen burasıda insanlara referans olur kalıcı olur sayfan diğer yerlere geçiş yaptığın zaman)