17 Ara 2019
3,384 Mesaj
7,002 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Bazıları cin çağırma diye adlandırsa da, ben ruh çağırma demeyi uygun görüyorum, çünkü ilk öğrendiğimde adı ruh çağırmaydı. 3-4 arkadaş klasik kahve fincanı ile ruh çağırma seansı düzenledim zamanında. Keza kalem ve kağıt ile tek başıma ruh çağırma seansı da yaptım. Diğer yandan ruhların sesini kaydetme olayını da yaptım. Ve hepsinde de başarılı oldum. Özellikle fincan ile yapılan (türk usulü) ruh çağırma olayında; seansa katılan kişilerin serçe parmakları ters çevrili fincanın üst köşesine temas ,halindeyken, fincanın zemin ile ilişkisini kesip; boşlukta süzülmesini (harfler üzerinde) görmek çok etkileyici bir olaydı benim için. Bilimsel olarak hiçbir açıklama getiremediğim ama kendi yaşadığım ve gözlerimle şahit olduğum bir olaydı!.. Zaten seansı düzenleyen bendim.Herkesin o fincanın boşlukta, zemin üzerinde nasıl süzüldüğünü mutlaka görmesini tavsiye ederim.
Daha önce de belirttiğim gibi herhangi bir dinle gönül bağım yok. Aslına bakarsanız cinlere falan da inanmıyorum. Ama yaşadığım şeyleri de açıklayamıyorum. Çünkü, gözle görülür-elle tutulur bir örneklemem yok!. Bilimsel açıdan bakınca; o tarafta da böyle bir örnekleme ya da delil göremiyorum. O yüzden herhangi bir isim koyamadım ben şahsen. Tek diyebileceğim, hiç de korkulacak birşey değil bu uğraşlar; tam tersine eğlenceli de oluyor.![]()
Bizim şirkette bir pilot var aynı zamanda paramedic lisansı var adamın. Görünüş , konuşma olarak inanılmaz pragmatik ve bilime bağlı bir adam. Bir gün bu konu açıldı. Şu söylediklerine %90 paralel şeyler söyledi.
Bense tam bir ingiliz şüphecisi gibi " buna inanmıyorum deneyi yapalım görmek istiyorum ve kayıt etmek istiyorum " dedim. Burada ki insanlar beni tanıması için söylüyorum bilgi nereden gelirse gelsin dogma bilgiye karşı çıkan biri olarak herşeyi sorgulama taraftarıyım. Kuran dan ayetler paylaşıyor olmam beni bir kör yada yobaz yapmaz bilin istedim.
Herneyse dedi ki pilot arkadaş tamam bul 2 kişi daha 4 kişi oturalım cin çağıralım ve istediğin soruları sor. 1000 Kişinin çalıştığı şirkette 2 kişi bulamadım yaw... Gelen olmadı kaldı öyle mevzu..