Süleyman Çakır
TC Onaylı
21 Eyl 2020
9,498 Mesaj
11,095 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bir ekmeğe göz dikmemislerdi oda olduHalk Ekmek büfelerinin açılıp halka ucuz hatta bedavaya ekmek satılmasına ilçedeki AKP'li zabıtaların engel olması...
Aslında öylesine önemli ve muhim bir konu ki halkın avaz avaz sesinin çıkarması gereken yerde çok sessiz kalındı.
Bu konu çok önemli bir konu olmasına rağmen basın öyle bir yozlaştı ki Allah hepsini kahretsin tek bir haber kanalında göremedim akşam. İnsanlara böyle bir dönemde ucuz-bedava ekmek satmanın kime, ne sakıncası olabilir? Kimse bunlara niye hesap sormuyor? Siz bunları nasıl engellersiniz diye niye kimse dur demiyor? Ucuz ekmek için bu kadar kuyruğa giren insana mı üzüleyim, bunu engellemeye çalışana mı sinirleneyim anlamadım.
Ota boka konuşan Diyanet böylesine çok önemli bir konu için neden iki kelime konuşamıyor?
Yahu bu insanların ekmeğe ihtiyacı var, gelirleri yetmiyor ucuz ekmek alıyorlar, yapmayın, etmeyin dinen büyük günahtır. Demeleri gerekirken üstlerine vazife olmayan ne varsa konuşuyorlar. Ama bundan bahsetmiyorlar. Maşaları kimse ona göre hareket ediyor.
Şaşırmayı da geçtim inanamıyorum artık bunların yaptıklarına. Beynimde taşlar yerine oturmuyor yani.
Ayrıca IBB gidince Başakşehir de battı. Demek ki Başakşehir'in tüm yatırımları İBB , AKP'deyken akıyormuş. Adamlar belediyeyi kaybetti, takım çöktü, küme düşmeleri an meselesi. Düşerlerse de tepetaklak amatöre kadar giderler. İnşallah giderler tek temennnim bu sezonun kalanında
Yakında askıda ekmeklerede salça olurlar
Bitik bir vaziyette ülke heryerde intiharlar cinayetler çoğaldı yakında cinnet getiren insanlar sokaklarda cogalirsa hiç şaşırmam
Eskiden futbolumuzda güzeldi bi sevk heyecan vardı
Ne kadar fenerli de olsam Galatasaray in Avrupa başarısı ile gurur yaşadık
Daha bir çok şey gibi
Malesef