H
High End
Guest
hadi be frankfurt maçında 2 gol daha gelirse tutacak kupon
14 Eki 2019
9,081 Mesaj
12,132 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
3 Kas 2019
2,301 Mesaj
6,066 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
@LordisBack sana kasıt yszmadim sen kim koymussa kuralı uyguluyorsun twitter dan günlük gelen adam ya çıkarsa die katilir 2 msj atar gider bizler iki mesaj atıp gidenlerdenmiyiz her gün forumdayüz bugün 2 atmamisimdir 1 msj atmışimdir farklı gün 20 atarım gönülden yazarak katılım yaparak uzuldugum günlükcu adamla es değer olmak zaten çekilişten çıkmak ayrı bir şans o hakkın alınması ayrı şans sonuç sana değil sitem sen kurallari uygula tabi sevgilerabi selamlar,
kim o gün ilk mesajda yazan kuralları yerine getirmediyse nickine vs bakmaksızın direkt çizik atılıyor yedeğe geçiyor hakkı, herhangi kişisel bir husumet yok yani. Bu zamana kadar hep bu şekilde işledi kurallar, hiç sekteye uğramadan kimseye haksızlık olmaması sebebiyle yine böyle işleyecektir. Keşke 2 3 dakika ayırıp farklı yerlere mesaj atılsa, en çok ben üzülüyorum insanları elerken, özellikle senin gibi emek verip, bilinen isimler olunca 2 kat üzülüyorum, inan. Başka platformlara mesaj atarım o halde demişsin, bunu tam anlayamadım, başka forumlara atmayı vs kastettiysen de canın sağ olsun derim, kuralları yerine getirdiğim için k.bakma.
Sevgiler.
10 Eki 2019
36 Mesaj
5 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Merhabalar;
Günlük kupon yapıp çekilişle dağıtmak hem biraz yorucu oluyor,hem de maalesef ki işin içine kumar girince hepimiz anlayışssız oluyoruz. Çekilişte çıkan kişiler,sanki borcum varmış gibi ve anında yollacağıma şerefim ve namusum üzerine yemin etmişim gibi hemen talep ediyorlar ve sürekli mesaj yazıyorlar.
Düşünmüyorlar ki insanlarında özel hayatları,sorumlulukları v.b. durumları var. Örneğin perşembe günü annem hastalandı ve çok şükür planlı bir operasyondu ve ben annemi operasyona yolladıktan sonra Çarşamba günü yaptığım kuponda kazanan kişilerin parasını yolladım.
Neyse çok uzatmadan,bundan sonra rollinge benzer gibi kasa hedefli ama oran veya belirli bir sistem üzerinden değilde,tıpkı günlük yaptığım kuponlarda oldugu gibi o an kafama yatan tercihleri paylaşıp,belirli bir hedefe ulaştıktan sonra çekiliş yapacağım.
Bu arada dün kazanan arkadaşlara az önce yolladım bakiyelerini,ayrıca yönetimde izin verirse şimdiye kadar olan emeklerine az da olsa katkı amaçlı çekilişe @LordisBack arkadaşıda eklemek istiyorum.
Ne dersiniz @admin @Respect
14 Eyl 2019
3,120 Mesaj
1,176 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
17 Ara 2019