30 Kas 2019
2,122 Mesaj
5,172 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
ben yıldım artık bu ülkeden de insanından da ümidim kalmdı haftasonu bi kırsal kesime gittim insanlar bok içinde yaşıyor 21. yüzyılda hamdolsundan vazgeçmiyor, beşyüz def dedim bu millet helak olmayı hak etti diye, kah korona kah ekonomi, yarın bir büyük deprem, ki marmaristan vana kadar sallanıyor ülke biraz müslümansa düşünecek bu insanlar (toplum millet yazmak içimden gelmedi)
hiç vatan haini vs yaftası yapıştırmayacaksın organize suç örgütü yaftası yapıştıracaksın il ilçe teşkilatlarıyla nemalananalrı katarsa en az 1 milyon kişiyi hapse atmak lazım bşuna cezaevi yapmıyorlar
Başkan dediklerinin bi çoğuna katılıyorum,, ama her diktatörün BSGideceği zamanlar her zaman vardır,, bunun ki de eli kulağında,,,, Türk insanı merttir dürüsttür vs vs kesinlikle götünü yiyim ayağa, bu toplum iliklerine kadar ÇÜRÜTÜLDÜ, menfaati bittiği anda babasını bile satan toplumuz,, millet kayışı sıyırmaya başladı, geçim sıkıntısı sikine takmaz iktidar filan
bu dönemin ardından ne olacak benim asıl merak ettiğim o, nasıl tekrar toparlanacağız en iyi ihtimal ile 25 yılı heba oldu bu ülkenin