Tetteh
İtalya Ligi
31 Ocak 2020
2,564 Mesaj
4,279 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
ülkede garip bir batı hayranlığı var.öyle noktaya gelmiş ki afrikada yaptıkları ortada olan avrupalı piyasacı şirketlerin aşısına sonsuz güvenirken diğer aşıların sağlıksız boktan olduğundan falan bahsediyorlar.tibbi bilgi de yok tabi tek bildikleri abi çin'de demokrasi yok:)
avrupalı aşı şirketlerinin afrikadaki sicilleri gayet bozuk.olağanüstü ileri avrupa demokrasisi ne bok yiyebildi bu şirketlere karşı?
hacettepe üni. yol verdi çin aşısına. sıkıntı yok olabilirsiniz dedi bunun üzerine laf söylemek düşmez bence
ben bizimkiler bulur diyordum ama kurumların içini öyle boşaltmışlar ki hala ilerleme kaydedemedik aşıda bakalım nasıl olacak
avrupalı aşı şirketlerinin afrikadaki sicilleri gayet bozuk.olağanüstü ileri avrupa demokrasisi ne bok yiyebildi bu şirketlere karşı?
hacettepe üni. yol verdi çin aşısına. sıkıntı yok olabilirsiniz dedi bunun üzerine laf söylemek düşmez bence
ben bizimkiler bulur diyordum ama kurumların içini öyle boşaltmışlar ki hala ilerleme kaydedemedik aşıda bakalım nasıl olacak