sayören
TC Onaylı
22 Eyl 2019
19,639 Mesaj
32,743 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
tükenmiş durumdalar..
korona yönetimi tam bir rezalet hükümetin..
bakan çıktı dediki biz öneriyoruz herkes grip aşısı olsun..de hani aşı..parayla bile alınmıyor...
güya 1 milyon 300 bin doz aşı gelmiş ama ben inanmıyorum kesinlikle..
tüm dünyada olmayan bir sistem çıakrttılar 1.öncelikli gruba aşı yapılacak..bir de puan sistemi cıktı.5 puanı olan aşı yapabiliyor..
yani 5 kronik hastalık birden olacak..
bugün başvuran 85 yaşında amca tansiyon şeker astım ve kalp hastalığı vardı ona vermedi sistem..amca eli boş geri döndü.cıkması için ayrıyeten bir de kanser vs hastaığı olması gerekiyordu Allah korusun..
dolarla mı maaş alıosunuz diyorlardı. tabi aşıyı dolarla aldıkları için cok az aşı geldi.
daha önce bir cok konuda olduğu gibi aşıda da sınıfta kaldılar.
korona yönetimi tam bir rezalet hükümetin..
bakan çıktı dediki biz öneriyoruz herkes grip aşısı olsun..de hani aşı..parayla bile alınmıyor...
güya 1 milyon 300 bin doz aşı gelmiş ama ben inanmıyorum kesinlikle..
tüm dünyada olmayan bir sistem çıakrttılar 1.öncelikli gruba aşı yapılacak..bir de puan sistemi cıktı.5 puanı olan aşı yapabiliyor..
yani 5 kronik hastalık birden olacak..
bugün başvuran 85 yaşında amca tansiyon şeker astım ve kalp hastalığı vardı ona vermedi sistem..amca eli boş geri döndü.cıkması için ayrıyeten bir de kanser vs hastaığı olması gerekiyordu Allah korusun..
dolarla mı maaş alıosunuz diyorlardı. tabi aşıyı dolarla aldıkları için cok az aşı geldi.
daha önce bir cok konuda olduğu gibi aşıda da sınıfta kaldılar.