26 Ara 2019
1,026 Mesaj
873 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Ben Sergen ı cok severım . Muslera dan bıle cok ..Arkadaşlar kusura bakmayın da birini istifaya davet edecekseniz o öncelikle başkanınız olmalı. Eğer bir duruş ortaya koyacaksanız ayrım yapmadan bu duruşu ortaya koyun. Komedi gibi ülke yemin ediyorum ya![]()
Sergen ne dedı mactan sonra ..
"Abartılacak bır sey yok , bız bıraz abartıyoruz .. Hukumetımız " vs vs ..
Neden oyledı dedı .. Cunku ortada sanırsam 1 vaka vardı ..
Sonra ne oldu .. Vakalar arttı , ısın rengı degıstı ..
Dun " 7-8 gundur evden cıkmıyorum ben zaten " dedı :)
15 gundur maalesef her boku takıp ettım .. Bunun gıbı bır cok futbol adamı hatta bılım ınsanları oldu , vakalar arttıkca rengı degısen .. Say de sayarım ..
Sımdı bu ortamda Sergen e ne dıyebılırız kı .. Bılmıyor , tecrubesı olmadıgı bır konu . " Vay ıbne , sana kalsa lıgler devam etsın dıyordun " mu dıyecegız .. Deriz ama boş olur .. Ya da dıgerlerıne .. Trabzon baskanı bıle buna dahil ..
Mustafa Cengız de bundan farklı degıl ınan gozumde .. Normal bır zaman dılımıymıs gıbı , Besıktas lıların yaptıgı algıya kontra yaptı " Gelın oynayarız temız temız " dıye .. Ama 1 gun sonra o da döndü , sustu .. Alt yapı - Muzeler vs kapatan ılk klup bız olduk vakalar arttıkca .. Sergen den farkı ne ? Ya da tuzla gargara yapın dıyen bılım adamlarından :)
Hocam bu arada en basından berı sabitmiş ..Gercekten cok korkuyormus ve basın toplantısı tamamen ıctenmıs ..8 gun boyunca bu yuzden evıne gıtmemıs .. Kızları,torunları ve hatta karısı bıle karantınada degıl bu yuzden ..
Ama Albayrak tenada bır sarılıp öpmüş demek kı , kacamamıs ondan :)
Bılmem anlatabıldım mı ..