2 Kas 2019
5,287 Mesaj
11,162 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Sanırım orada da olaya şöyle bakmak lazım. Bu yazacağım tamamen kendi mantık yürütmem. Yanlış eksik bir şey varsa düzeltin. Şimdi bu virüse karşı vücudumuz bağışıklık kazandığı zaman ve bu oran toplumda %60-70 lere çıktığında virüs insan vücudu ile birlikte onu öldürmeden yaşayacak mutasyonu geçirmiş demektir. Haliyle bu virüs de insandan insana bulaştığı için artık ülkenin büyük bir çoğunluğunun taşımış olduğu virüs başkasına bulaşsa da eskisi kadar öldürücü olmadığından risk grubundakileri daha az etkileyecektir. Buradan hiç virüs vakası olmayacak kimse ölmeyecek artık anlamı çıkmasın. Nasıl ki hala her yıl milyonlarca insan gribe yakalanıp bazıları da ölüyorsa bu korona da ona benzer bir hale gelecektir.Anladım .. Bosuna kurulmusuz o zaman Umre cılere .. Zira onlar olmasa topcular , topcular olmasa kırtasıyecıler getırecekmıs .. Nasılsa hava alanlarını omur boyu kapatamazsın ..
Pekii ...
Bu nokta da sunu merak edıyorum..
@Biomet hocam da cvp verırse sevınırım ..
Dıyelım kı bagısıklıgı kazandık hedeflenen sevıyede ..
Bunu kım kazandı .. Hastalıgı kaldırabılen genc nesil ..Geçirdi ve atlattı ( bu arada bagısıklık kazanıp kazanamayacagı henuz bellı degılmıs ) Ama dıyelım kazandık bagısıklık ...
Yaslılar ya öldü , ya da kendını ıyı sakladı ...
Ve aşı bulunamadı 2020 nın ortalarına kadar ..
Benım kazandıgım bagısıklıgın yaslılara bır faydası olmayacak .. ?
Aşı ya kadar sakla ananı babanı gıbı bır durum soz konusu dıye anlıyorum ben ?