1 Takip Edilen
4 Takipçi
5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
1. hafta sonuçları
2. hafta sonuçları
10 maçta 7 üst var
Brezilya Ligi'nde bu sene büyük ekmek var
takip edin
Hafta içi Lbertadores ve Sudamericana'da maçalr seyrettim
Kolombiya Ekvador Bolivya Şili Arjantin vs
Diğer ülke takımlarıyla yapılan maçları görünce takımlar hakkında daha büyük fikir sahibi olunuyor
Aklımdakiler yazayım, sonra unutuyorum çünkü
---
Corinthias : Vitor Pereira geldi ligde 2 maç 6 puan Libertadorste Bolivya deplasmanı mağlup, içerde 1-0 zorla galip
Atletico Mineiro : Haftaiçi Libertadorste derbide America Mineiro ile beraber kaldılar (ağzıma ettiler) maçın istatistiklerini görseni ağlarsınız, (hatta açın bakın ag işiniz ne) America Mineiro'nun gol de Villareal'in Bayern'e attığının daha şık hali zbam diye koydu... Ligde 2 maç 6 puan
Bragantino : Red Bull'un Brezilya şubesi, 7 Artur var ok acayip topçu, geçen sene 4-3 lük Sudamericana yarı finalinde görmüştüm, acayip takım, ligde 4 puan, bu gece 4-0 parçaladıalr @Mrnobody şahit
Flamengo : Geçen sezonun şampiyonu iyi durumdalar
Palmerias : Son 2 seneni Libertadores şampiyonu adamlar, ligde sallanarak başladılar ama düzeleceklerdir, Libertadores'te 2 maç 6 puan yaptılar bile...
Yukarıdaki 5 takım ev sahibi iken diğer takımlarla yapıyorsa 1 verin geçin, YTD
---
Diğer takımalra bakalım
Sao Paulo : Bu mübarekleri not alın, her maçı üst bitiyor, ketum takıma denk gelmezse 2,5 üst her maçı bankodur
Fluminense : Bu takımı da not alın, her maçı alt bitiyor, ketumluk mevcut. Sudamericana'da 3-0 yenip 3-0 yenilmiş onlar Kolombiya ve Bolivya, normal
Botafogo : Sene 2007 Bptafogo üst der geçerdi hey gidi heyyyy... Geçen sene şampiyon olup lige çıktılar, üst bas geçççç
Ceara : Ligin kıl Cahit'i, evinde yenilir deplasmanda yener, Sudamericana 2 maç 6 puan, Serie A iki maç da üst... Üstç olarak not lalaım 102 den uzak duralım
----
Gelelim karşımıza almamız gereken takımlara
Santos : Haftaiçi bunların Sudamericana maçını seyrettim, iy 1-2 ms 3-2 bitti hatta 8 orandan döndü diye yazdım (tabii ki kimse okumadı), adamlar bildiğin Farioli Ball oynuyorlar, bir Brezilya takımına bunu oynatmak intihar demek, defans ile santrafor arasında 70 metre oldu, öyle araziye Hollanda patates ekiyor boş kalmasın diye, zaten penaltı oldu öyle yendiler, ligde ilk maç ketum Fluminense 0-0 sonra evinde Coritiba 2-1 bitmiş, 3. hafta da kazanabilirler America Mineiro'ya karşı, ama o oyun anlayışıyla otobüslerini 4 haftaya taşlarlar
Internacional : Bu davarlar 2020'de son maç Corinthias'ı yenemeyip şampiyonluğu Flamengo'ya kaptırdıklarından beri kafaları gidik. Sudamericana maçlarını seyrettim hafta içi, 2 den 1 yaparlar dedik ilk defa katılan Paraguay takımını yenemediler. (Tabi bize girdi).. Ligde ilk maç Atletico MG'ye mağluplar, bugünkü maçta, ki Dâleesandro'nun jübile maçıymış, 2-1 le Fortaleza'yı geçtiler, 1 golü de D'Alessandro attı. Yavaş etkisiz leş gib oyunları var. Yanında durmayın.
Atletico Paranaense : Bunların hafta için The Strongest ile olan Libertadores maçlarını seyrettim, penaltı ile kazandılar, penaltı olmasa kazanmazlardı 0-0 biterdi. Ligde de 2 maç 0 puan. Bu çocuk okumaz.
----
Kalan 8 takım, Avai / America Mineiro / Atletico Goianense / Coritiba / Cuiaba / Fortaleza / Goias / Juventude
Bunlardan Fortaleza'nın durumunu anlamadım ligde 2 maç puan Libertadores 2 maç 0 puan, transferlere gelen gidenelre baktım hac farizası gibi çoğunu tanımıyoruz, sanırım bir süre karşımıza alabiliriz.
Her hakkı saklıdır, izinsiz paylaşılamaz. Telif davası açarım