0 Takip Edilen
1 Takipçi
2 Ocak 2020
638 Mesaj
1,477 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Herkese selamlar. Malumunuz başımıza gelen olay dolayısıyla foruma yazdım, yardım talep ettim. Öncelikle buna müsade eden, kıvılcımı ateşleyen, organize eden ve ilk andan itibaren süreçle yakından ilgilenen Sayın @admin e sonsuz teşekkürler, şükranlar. Sonrasında bu destek çağrısına kayıtsız kalmayan, tereddütsüz yardım eden, belki son parasını yollayan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm üyelere tek tek(abilerime, dostlarıma) çok ama çok teşekkürler, hepinize minnettarım, Allah razı olsun, hakkınızı helal edin. Gerçekten bu zorlu bir süreçte sizin desteğiniz, yanımda olduğunuzu hissettirmeniz bizi güçlü ve motive kıldı ve bugüne getirdi.
Kedimizin durumuna gelecek olursam; veterinerden çıkışını yaptık. Hayati bir tehlikesi şu an için görünmüyor ne mutlu ki. Durumu oldukça iyi. Ayağında kırık olmasa, ayaklanıp koşacak neredeyse. Kediyi sahiplendiğimiz kuruma götürdük, yardımcı olmalarını istedik. Sağ olsunlar bazı yerlere yönlendirdiler. Çarşamba günü umarım başarılı bir operasyon geçirecek ve sağlığına en kısa zamanda kavuşacak.
Son celsede tekrar tekrar herkese çok çok teşekkürler ederim, hepinize minnettarım. Böyle bir oluşumun içinde olmaktan, bir parçası olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Herkese sağlıklı, keyifli günler dilerim.
Not: Toplamda 1287 lira para toplandı. Fatura ektedir.
Kedimizin durumuna gelecek olursam; veterinerden çıkışını yaptık. Hayati bir tehlikesi şu an için görünmüyor ne mutlu ki. Durumu oldukça iyi. Ayağında kırık olmasa, ayaklanıp koşacak neredeyse. Kediyi sahiplendiğimiz kuruma götürdük, yardımcı olmalarını istedik. Sağ olsunlar bazı yerlere yönlendirdiler. Çarşamba günü umarım başarılı bir operasyon geçirecek ve sağlığına en kısa zamanda kavuşacak.
Son celsede tekrar tekrar herkese çok çok teşekkürler ederim, hepinize minnettarım. Böyle bir oluşumun içinde olmaktan, bir parçası olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Herkese sağlıklı, keyifli günler dilerim.
Not: Toplamda 1287 lira para toplandı. Fatura ektedir.