5 Ocak 2020
28,155 Mesaj
33,021 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Bundan 3 sene öncesine kadar , en kötü 2 haftada bir cumaya giderdim. Gittiğim cumanın birinde , şerefsiz imam siyaset yaptı, havaalanından girdi, almanya bizi kıskanıyordan çıktı, 1de okunması gereken namazı 1,20 geçe kıldırdı, soğudum , birde üstüne akplilerin çaldıkları, her sokağa cami yapılması, hemde saçma sapan mimari ile cami yapılması, yapılan israflar iyice soğuttu beni namazdan, 1 senedirde corona var zaten gitmiyorum camiye .
ama Ramazan ın yeri ayrıdır. Askerde bile tutmuştum orucumu , bu sene tutacağım yine.
ilkokuldayken ezan okuturdu hoca 8-9 kez ezan okumuşluğum vari, sonra anadolu lisesi sınavları geldi bıraktık kuranı da öğrenemedim, cumalara iki elim kanda olsa giderdim ta ki 2013 ekimine kadar, o gün kalktım içimden camiye gitmek gelmedi, çarşıya indim herkes hutbeyi konuşuyordu "devlet büyüklerimize saygı gösterelim onlara hürmet edeli" minvalinde bir hutbe olmuş millet şaşkınlk geçirmiş, 2 ata 17-25 Aralık operasyonları patladı zaten, belki de fetöcüler hep haklıydı kim bilir ?
orucu ise 2015 ramazanda bıraktım, bir gün uyandım anlatılmaz bir sağ taraf ağrısı ile, vücut acayip susuz kalmış kreatinin arşa çıkmış (veya dibe düşmüş) direk böbrekleri etkileyen bir durum, ondan sonra tutamadım, zaten ondan sonraki senelerde de tutacak bir iman da kalmadı ? boşuna açlık çekmenin manası yok... malum şahıs yüzünden 7 24 sövüyorum ?
Allah'ın kabul etmesi temennisile sahurlarınızı tebrik eder afiyet olsun dilerim ben şu altılıalra bakayım