tutmasadaoynar
TC Onaylı
29 Kas 2019
60,848 Mesaj
82,638 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
kırmızıya kadar bence beşiktaş'da kazanacak oyunu oynamadı. devre arasında maç böyle bitsin deseler iki hoca da kabul ederdi. kırmızı gs'yi çok geriye gitti. ben zaten bizim 10 kişiyle skor veya puan kazandığımızı çok uzun süredir hatırlamıyorum. beşiktaş'ın oyun geçişlerini beğeniyorum. sergen yalçın bu ligi iyi analiz ediyor, geçişleri iyi yapıyor bu ligde hangi kartların nerede oynanacağını biliyor. bu da zaten maç kazandırıyor. ayrıca josef cok iyi transfer. çok dedik biz alalım diye. taş gibi adam, gittiler etebo denen cuguliye 650 bin euro bastılar. adam uygun adım yürüyemeyen er gibi takıldı sahada. bjk'de orta sahadaki tüm alternatifler bence gayet iyi isimler. okan, linnes, şener, taylan, etebo, babel, oğulcan, arda. sakat falcao, sorunlu bir diagne, kafasına göre oynayan belhanda ve feghouli. inanın bu adamların hepsi antalyaspor'da falan bir araya gelse şuan bu takım 10.falandı. fatih hoca yine iyi buralara getirmiş
Kazanacak oyunu oynamadı doğru diyorsun da bence bu her iki taraf için geçerlidir.