1 Takip Edilen
49 Takipçi
3 Kas 2019
50,436 Mesaj
98,584 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Öncelikle boston celtics takımının durumu şu an çok iyi ve bu açılan handikap çok yüksek geldi bana bu kadar fark yemezler.
orlando magic takımı ise dahda dün lakersi deplasmanda yendilerki bu maçtaki bu handikap çok yüksek geldi bana bu iki maç banko gibi geliyor bolşanşlar.
Banderas arkadaşımız Nba iletişimde güvendiği bir kupon paylaşmış. Kuponu yönetim olarak biz oynadık .... Hadi bakalım heyecan katalım dedik .... Kupon kazanırsa 100 TL BANDERAS'a , 150 TL başlıkta tweet paylaşıp, ilk mesajı beğenen üyelerimize. Daimi üyelerimizin tweet paylaşmasına gerek yoktur.
Kupon Tutarı 160 TL
Kazanırsa 100 TL BANDERAS
ÜYELERİMİZE 3X50 TL ÇEKİLİŞ
ÖNEMLİ : Bu başlık dışında başka başlıklara en az 2 adet mesaj atmış kişiler arasından dağıtılacaktır... ( Sohbet başlığı ve bu başlığa atılan mesajlar harici )
Not: Kupon kazanırsa yukarıdaki notlar ile birlikte bu mesaja like atanlar arasından çekiliş yapılacaktır.
@BANDERAS 'a teşekkür ederiz.
Kupon Tutarı 160 TL
Kazanırsa 100 TL BANDERAS
ÜYELERİMİZE 3X50 TL ÇEKİLİŞ
ÖNEMLİ : Bu başlık dışında başka başlıklara en az 2 adet mesaj atmış kişiler arasından dağıtılacaktır... ( Sohbet başlığı ve bu başlığa atılan mesajlar harici )
Not: Kupon kazanırsa yukarıdaki notlar ile birlikte bu mesaja like atanlar arasından çekiliş yapılacaktır.
@BANDERAS 'a teşekkür ederiz.