0 Takip Edilen
11 Takipçi
chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Forumumuzun sevgili Anonim arkadaşı, son günlerde kupon tutturamadığımı farketmiş. ''Bu sefer olacak, o yüzden bir kupon yap, ben de sponsor olayım, dedi.'' Tutan kuponu da forumda arkadaşlara dağıtalım, dedi. Ben de sevgili anonim arkadaşımızın sponsorluğunda bu kuponu hazırladım. Kırmızı kart vs gibi absürd durumlar olmazsa bu sefer olacak.. İnanıyorum!.. Herkes adına anonim arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum, kesesine bereket, şansı daim olsun! Herkese bol şanslar!
*Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmelisiniz.
* BU ETKINLIGE SADECE SON 7 gün içinde en az 3 farklı günde 10 mesajı olan üyeler katılabilir.
Kupon tutarsa 3500 TL forumda dağıtılmak üzere 300 TL de mama kumbarasına olmak üzere 3800 TL admin ve mod arkadaşların vereceği hesaba gönderilecektir. Dağıtım miktarı, şekli, zamanı vs hepsi yönetim tarafından belirtilecek ve yapılacaktır.
*Çekilişe katılmak için bu mesajı beğenmelisiniz.
* BU ETKINLIGE SADECE SON 7 gün içinde en az 3 farklı günde 10 mesajı olan üyeler katılabilir.
Kupon tutarsa 3500 TL forumda dağıtılmak üzere 300 TL de mama kumbarasına olmak üzere 3800 TL admin ve mod arkadaşların vereceği hesaba gönderilecektir. Dağıtım miktarı, şekli, zamanı vs hepsi yönetim tarafından belirtilecek ve yapılacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi: