chatlackali
TC Onaylı
6 Eki 2019
21,439 Mesaj
88,624 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Aynen dostum, sezon geneline bakınca; futbolcularına verdiği dinamik ve heyecanla, lige getirdiği renkle en başta Sergen Hoca'nın sonra da onun istediklerini sahada harfiyen uygulayan futbolcuların hakkıdır şampiyonluk. Son hafta saçma işler ve sonuçlar olup da ola ki, Fenerbahçe şampiyon olursa; bir Fenerbahçe'li olarak açıkçası içime sinmez... Zaten buraya kadar nasıl geldik bu sezon onu da anlamadım aminu. Evimizde bizi yenmeyen kalmadı ama dün hasbelkader kazansaydık belki bizdik şampiyonAman baba sağlıktan değerlisi yok; çok çok geçmiş olsun tekrardan. Sergen haketti ama yönetim ve kadro hak etmedi. Yani buradan kaybederse tüh deme hakkı yok yönetimin.
Mesele bunlar da değil, iletişimde tartışırız. Ama burada ve üstelik basit bir anket başlığında, hiçbir ergen tutup milyonlarca taraftarı olan bir kulübe ezikçe "Çirkef demeyecek", yine başka bir ergen de tutup beğenmeyecek. Bunu yapmak ergenliktir yahu, burada takıldıkça içimizde oluşabilecek bu tarz hareketlere engel olacağız. Bu kadar basit.