17 Ara 2019
3,384 Mesaj
7,002 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
bddk dan cevap gelmiş.
ziraati şikayet etmiştim.
bu ne demek oluyor ?
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 27.04.2020 tarihinde yapmış olduğunuz xxxxxxsayılı başvurunuz 08.05.2020 tarihinde BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU BAŞKANLIĞI (BDDK) tarafından cevaplanmıştır:
Başvurunuz incelenmiş olup, talebinize ilişkin aşağıdaki genel nitelikli açıklamaların yapılması uygun görülmüştür.
Bilindiği üzere, COVİD-19 salgınından dolayı hükümetimiz tarafından tedbir paketleri kısmen açıklanmış ve açıklanmaya devam etmektedir. Ayrıca, Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) ve Türkiye KatılımBankaları Birliği (TKBB)’nin bankalara yönelik tavsiye kararları bu kuruluşların internet sayfalarında kamuoyuna duyurulmuştur.
Söz konusu tedbir ve kararların uygulanırken, bankalar kendi iç politika ve prosedürlerini de takip etmektedirler. Bu nedenle, talebinizin öncelikle çalışmakta olduğunuz bankalara iletilmesi; başvurunuz sonucunda mevzuata aykırı bir uygulama yapıldığı düşünülmekte ise somut vaka ve banka adı belirtilmek suretiyle Kurumumuz web sayfası (BDDK E-Şikayet) üzerinden talebinizin Kurumumuza iletilmesi gerekmektedir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Bddk ben karışmıyorum ziraatla görüş demiş kısacası. Sende geri cevap at bence "siz ne işe yarıyorsunuz yarraaam" de.