7-8 güzel tarih çok uzadı bu iş artık noktalayalimEvet arkadaşlar ,geldik zurnanın zart dediği yere.
Komutanımızla özelde görüştüm ama malesef kendisininde belirttiği durumlar neticesinde affını rica etti.
Yaz için sözünü aldım ama.2 elim kanda olsa gelicem dedi..
Dolayısıyla arkadaşlar bu noktada planda şöyle bir değişiklik yaptık. Bu organizasyon ayın 9.a salı günü yapılacak.
Bu tarih nettir arkadaşlar malesef değiştirme şansımız yok.
Mekan olarak avcılar da olacak..Katılımcılar netleştiğinde bilgisini vereceğim...Konsept mangalbaşı ,güzel denize nazır bir mekan..Tahminim 150 -200 tl arası bir fiyat çıkacak kişi başı. Malumunuz 500 tl @admin tarafından konuldu ,üstünü biz tamamlıycaz..
şimdi 2-3 gün içinde yani engeç perşembe tüm katılımcıların netleşmesi lazım.Konuya hassasiyet göstermenizi rica ederim.
@Mr.sevil
@asklanbac
@rollcat
@ulas
Bir misafir dostumuz.
banko gelen isimler sanıyorum..
Kişi başı rezerve yapacağımdan net gelecek arkadaşların isimlerini yazdırmasını rica edeceğim...
Durum bu mertebede arkadaşlar.

19 Eyl 2019
808 Mesaj
1,498 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
EyvaALLAH başkan katılanlara afiyet olsun o zamantarih malesef net arkadaşlar ayın 9 u.. bu tarihte uygun arkadaşları bekleriz..
9 Kas 2019
18,800 Mesaj
60,214 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj

tamam abi gelmiyoruz böyle olacaksa
29 Kas 2019
60,848 Mesaj
82,638 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
marmara dokunuyor artık ?LA DURUN DURUN YALNIŞ OLDU... SALI GÜNÜ OLACAK AYIN 10. OLUYOR..
9 U UNUTUN AYIN 10.NUNDA YANİ HAFTAYA SALI GÜNÜ ARKADAŞLAR....
öZÜRR..
19 Eki 2019
27,080 Mesaj
70,029 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
?Evet arkadaşlar ,geldik zurnanın zart dediği yere.
Komutanımızla özelde görüştüm ama malesef kendisininde belirttiği durumlar neticesinde affını rica etti.
Yaz için sözünü aldım ama.2 elim kanda olsa gelicem dedi..
Dolayısıyla arkadaşlar bu noktada planda şöyle bir değişiklik yaptık. Bu organizasyon ayın 10 U SALI GÜNÜ yapılacak.
Bu tarih nettir arkadaşlar malesef değiştirme şansımız yok.
Mekan olarak avcılar da olacak..Katılımcılar netleştiğinde bilgisini vereceğim...Konsept mangalbaşı ,güzel denize nazır bir mekan..Tahminim 150 -200 tl arası bir fiyat çıkacak kişi başı. Malumunuz 500 tl @admin tarafından konuldu ,üstünü biz tamamlıycaz..
şimdi 2-3 gün içinde yani engeç perşembe tüm katılımcıların netleşmesi lazım.Konuya hassasiyet göstermenizi rica ederim.
@Mr.sevil
@asklanbac
@rollcat
@ulas
Bir misafir dostumuz.
banko gelen isimler sanıyorum..
Kişi başı rezerve yapacağımdan net gelecek arkadaşların isimlerini yazdırmasını rica edeceğim...
Durum bu mertebede arkadaşlar.
4 Kas 2019
4,019 Mesaj
20,185 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!