6 Ocak 2020
12,483 Mesaj
28,116 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
arabamla gidiyorum nedense sağ koltuktayım(büyük ihtimal hanım kullanıyo, buna rüya denmez gerçi kabus denir neyse), bir şeyler oluyor millet birbirini kovalıyor falan ben de iniyorum tak diye serseri kurşun :) belimden bi kurşun yiyorum neyse ambulans falan geliyo hastaneye gidiyoruz doktorların yüzünden düşen bin parça yav noldu noldu bişey demiyolar. neyse giriyoruz hastaneye beni bi odaya alıyolar böyle amerikan filmlerinde oluyor ya çölün ortasında derme çatma hastane artık meksika mıdır guatemala mıdır öyle bi oda her yeri bok götürüyo. doktor diyo ki kurtarmak için bacaklarından birini almamız lazım. almamız derken? diyorum kesicez diyo. neyse bişey demiyorum ama içimden diyorum yav kesmesler dursa falan. sonra bacaklarımı bağlıyorlar yatağa bişeyler takıyolar işte sık diyolar bacaklarını tüm gücünle. niye diyorum hangisi daha güçlü onu ölçücez zayıf olanı kesicez diyolar. ulan öyle bi üzülüyorum ki :) bir de düşünüyorum ulan ben sağlağım ama sıçrama ayağım falan sol, ya solu daha güçlü diye sağı keserlerse. tam o ara hanım geldi eve uyanır uyanmaz anlattım. sonra tekrar anlattırdım. o yüzden çok detaylı hatırlıyorum :)