28 Şub 2020
435 Mesaj
1,652 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
Ödülü yok!
Ödülü yok!
Ödülü yok!
İnşallah birgün alırsın kardeş belli bir nakit olduğu vakit ödeme güçlüğü çeken yada paraya ihtiyacı olanlar TOKİ evlerini satıyorYOK USTA YOK CIKMIYOR,bıze hayat her yerden kapalı okadar ümitlenmıstımkı,şu yana yana para aradıkları zaman tokı ye basvurdum nasıl olsa havada karada cıkar dıyordum ondanda cıkmadı ıyımı,sansımın ıcıne tukureyım
ayrıca;
kardeş bu işler oyle vardır bı bıldıgı demekle olmuyor,paran varsa ağamsın paşamsın paran yoksa senden rezili de yok,gayet basit
yukarıda bır kac arkadas cıkarmıs kredı hesabını 4000+ taksıtı var,bızım maasımızda zaten okadar..
canım validemde bana yıllardır bastırıp duruyor oğlum 1000-1250 kıra verene kadar kredı cek al ev ona öde dıyor ıyı guzelde kafayı sıyırmamak elde degıl 1000 tl ye varda bız mı almadık,gidipde bentderesınde kerhanenın karsısındanda alacak degılız cocuk var cocuk buyutuyoruz en azından ınsanın oturabılecegı bıryer olsun yeter..
gercı kerhanenın karsısında 1mılyondan asagı alamazsında muhıtın oturulabılırlıgı acısından verdım o örnegı..
O şekilde ev sahibi olanlar var