13 Eki 2019
1,205 Mesaj
3,077 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Rotabet etkinliği için detaylı analiz isteyen varsa likalasın bi zahmet ona göre çıkarcam 5 dk
Hornets deplasmanda oynadığı 7 Maçta 3. Çeyrek sonuçları:
Galibiyet:3
Mağlubiyet:4
Nets içerde oynadığı 6 Maçta 3. Çeyrek sonuçları:
Galibiyet:3
Mağlubiyet:3
Nets içerde oynadığı 6 Maçta sayı ortalaması: 115 Sayı!
Hornets deplasmanda 7 Maçta yediği sayı ortalaması:111 Sayı!
Görüşüm: Irving oynamayacak ama Hornets baremi zaten 111.5'da şu an, yani 5 Sayılık bi avantaj var üst için. Nets'in attığı sayılar ve Hornetsın yediği sayılara bakarsak 107'yi geçecek gibi. 3. Çeyrek tam bi kumar. Yani Nets ilk devreyi 10 Sayı önde kapasa, 3. Çeyrek muhtemelen Hornets kazanacak. Tabi durum tam tersi de olabilir. Onun için de ilk yarıları daha çok kim kazanmış/ kaybetmiş ona bakalım.
Nets içerde oynadığı 6 Maçta ilk yarı sonuçları?
Galibiyet:4
Mağlubiyet:2
Hornets deplasmanda oynadığı 7 Maçta ilk yarı sonuçları?
Galibiyet:6
Mağlubiyet:1
Görüldüğü üzere orandan ve istatistiklere bakarsak Nets ilk yarıyı kazanacak gibi görünüyor. Hornets deplasmanda oynadığı 7 Maçta ilk yarılarda galibiyet sayısı sadece 1!
Dikkat! Irving olmayacak. Nets'i etkileyecektir muhtemelen, çünkü diğer maçlarda hep ilk 5 Başlamış.
Hornets Toronto'dan dönecek 1.5 Saatlik uçuşun ardından New York'da olacaklar. Yorgun durumdalar. Nets içerde ilk yarılarda üstün, Hornets bayağı geri durumda.
Rakamlara bakarsak! İlk yarıyı Nets kazanır, 3. Çeyreği Hornets kazanır gibi.. İstatikler bunu gösteriyor.
Bunlar benim görüşüm! Rakamları kopyaladım buraya attım 10 Dakikamı aldı! NBA çok saçma bi lig. Tam devre bitecek, bahsim kazandı diyorsun rakip 2 Tane 3'lük atıyor bahsin yatıyor. Herkes bildiğini oynasın. Yarın bana bonusu alamayınca Kevin ilk yarıyı Nets alamadı demeyin de