Biomet
TC Onaylı
5 Kas 2019
19,495 Mesaj
50,293 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Üsdat son kez yazıp kapatıyorum meseleyi.
Üzgünüm yazmak zorundayım başta sen olmak üzere yıllardır tanıdığım insanlar düne kadar pmle sürekli para alışverişi yapmış bu şahısla. Dün Sharke ona bi anda hiddetlenince ona kızdım sadece telefonda da konuştuk yarın gelirim dedi görüşürüz dedi. Yani düne kadar kimse birşey söylemedi bu konuyla alakalı. 1 ay öncesinden birşeyler çakanlar olmuş hatta bana sübliminal mesaj vermeye çalışan rollcat abinin de ne demek istediğini yeni anlıyorum. At yarışı parasını aldın hani dağıtacaktın diyen adamlar oldu babam pmle kimseyi bozmadım. Benim bu konuda bir hatam kesinlikle yok. Foruma düzenli olarak tahmin girip birşeyle yapmak isteyen adamlardan örnek verelim. @brdysh mesela. Ben bu adamla daha yakınım at yarışı oynadığı için. Şimdi aranızdan biri çıkıp dese ki brdys büyük sahtekar. O zaman ben bu adamı tanıyorum yapmaz öyle şey dememin neresi hata? Allah aşkına benim yerime koysana kendini 2 dakika? Yıllarca telefonda görüşüp yüzünü görmediğim adam var at yarışı tayfasında. Sharkenin telefonu var ne zamandır ilk defa dün konuşmak nasip oldu ama adamı ilk gündem beri nick olarak tanıyorum. Bunun neresi anormal geliyor ben çok şaşkınım bu tavrınıza.
Çok kırıldım gerçekten ama sorun değil biliyorum ki yanlış anlaşılma var ve elbet düzelir.
İlk satır için üzülmene gerek yok,biz onu söyledik zaten..bir kez 200 aldım,ertesi gün dm attı istemediğni söyledi..iyi bi kupon yakaladığını söyledi..Bir dahada böyle bir talebim olmadı,ta ki cuma gününe kadar...bazı şeylerden kıllandığımız için 4-5 bira söylede içelim toprak diye msj attım.Ama bu bilinçli bi hareketti,yani amaç bira değildi..
Haa 2 kezde 1.5 ay önceleri kadar başkalarına para yollamak için benim paparayı kullandı...Parayıda hesaba aakbank atmsinden yatırdı..Yani ismi-cismi üzerinden gelmedi para.O ikisindede 100 er fazla atmış bana wild diye..
Bende bi daha yazmıycam bu konu ile alakalı...ben seni anladım ama sen beni hiç anlamamışsın..
?