7 Eki 2019
8,227 Mesaj
21,896 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Nedense seni bk dan beri tanıyorum gercekten forumlarda saygı duyduğum sevdiğim ender insanlardan birisinNeyse kendi hikayemi anlatayım da ortam biraz soğusun;
Peder bizle çok ilgilenmediğinden ve ben 8, kardeşim de 1 yaşındayken valide ile boşanınca valide bizi büyüttü diyebilirim. Orta halli klasik bir aileyiz, öyle her sene tatile giden beyaz yakalı aile de değil.
Şansa ve sınavların o dönemde 12 yaşında yapılıyor olması sebebiyle GSL'yi kazandım ve 8 sene yatılı okudum. Bu dönemde GSL eğitim vakfının verdiği burs ile sosyal ortamda çok geri kalmadım şükür.
(Ki GSL'yi kazandığımda eve gelip beni Fatih Koleji'ne ücretsiz ve maaş ile okutmak isteyen abileri reddetmem -yaş daha 12- dönüm noktam oldu herhalde. Ailemin durumu çok iyi olmadığı için ve o zaman "cemaat" kaka olmadığı için ailem kabul edecek gibiydi, ben karşı çıktım)
Sonrasında İUHF'yi kazandım, orada da sürekli burs fln kovaladım, yazları BP'nin organizasyonlarında Rock'n Coke'ta fln çalıştım çevrem hep gezer tozar iken.
Devamında hiç boş kalamadan hemen çalışmaya başladım, yeri geldi parasızlıktan kız arkadaşımdan başka mazeret öne sürerek ayrıldığım da oldu.
Şimdi şükür çok iyi bir yerde (ülke şartlarına göre) avukatlık yapıyorum, ama 55K kredi borcum var geri ödemesi iki ay önce başlayan, 3 tane kredi kartım var sürekli minimum ödeyerek döndürdüğüm. Güvencem biraz Valide'nin elindeki 2 adet taşınmaz. Biri en azından en zor noktada bizi kurtarır. Onun dışında forumlarda bulunduğum 15 yıl boyunca hiç para istemedim. Acil bir durum için isteyene cidden laf etmem, belli olmaz belki bir gün benim de yazma ihtiyacım olabilir.
Ama bunun sürekli yazıldığı profiller mide bulandırıyor, teşbihte hata olmaz. Madem ki o profiller sürekli bunu yazmaktan çekinmiyor, ben de bunu yazmaktan çekinmem.
Hayırlı cumalar.