5 Kas 2019
19,495 Mesaj
50,293 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
O iş öyle değil başkan. Burdaki insanların bir anlamda kader birliği var. Dolayısıyla herkes herkesin halinden anlıyor. Adamın maaşı vardır, para ister maaşı gelince yollar. Kumar mı oynar, ihtiyacını mı karşılar beni ilgilendirmez. Eğer durumum müsaitse veririm, insanız, yardımlaşmak gayet doğal. İstemekte de almakta da ya da vermekte de hiç bir sakınca ve utanılacak durum yok, bunu net belirteyim.
Yüzünü görmediğin insanlar vs. diyorsun da, burda sürekli beraber mesai harcadığımız, sohbet ettiğimiz insanlar oluyor. Onlarla çevremizdekilerden daha da fazla samimiyet kurabiliyoruz ki; benim öyle samimi olduklarım var. Bana göre haklı olduğun tek mevzu şu ödenmeme mevzuu. Eğer çalışmıyorsan, maaşın yoksa vs. borç istemeyeceksin ve almayacaksın. Başkasına güvenerek borç alınmaz. Ana problem de bu, millet alıyor ama karşıdakinin yumuşak yüzüne güvenerek akabinde sallamıyor. Herkes aldığı parayı zamanında ödese, hiç bir sıkıntı olmaz. Şükür ki benim burda sizinde hepsini tanıdığınız bir çok kişiyle böyle bağlarım var.
Yani sana garip geldiği kadar garip değil mevzu, gayet doğal. :)
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,638 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
13 Eki 2019
6,178 Mesaj
16,695 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
bende merak ettimSenin eski nick neydi?_
17 Ara 2019
3,384 Mesaj
7,002 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Beyler herkese selamlar.
Bugün itibariyle forum ile iletişimimi kesiyorum birazdan banlanma talep edeceğim ve banlanacağım. Bu mesaj kalsın burdan sonrasına ibret olsun.
Burada çok güzel dostluklarım var 1-2 kişi onlar kendini biliyor onlarla devam edecek hukuğum. Ben 24 saat para isteme DM'si okumak zorunda değilim. Şurada 3-4 kez isteğim oldu kaç kişinin sikinde oldu ? Ona rağmen sayısız iş yaptım çekiliş hikaye arka planda x5 dağıtılıyor emin olun. İşin tuhaf tarafı borç versen dert vermesen dert. Versen geri alamıyorsun istesen suçlusun,vermesen üzülüyorsun. Hele yoksa veremiyorsan psikolojin alt üst.
Ben bu şekilde yaşamak zorunda değilim kimse kusura bakmasın arkadaş. Kupon assam suç asmasam suç. 1 değil 111 kişi para istiyor ulan kimse demiyor ki bu adama birşey kalıyor mu ? Gerçekten insanlar yazdıkça ben para kaybediyorum sanki vermek zorunda olmanın stresiyle acele acele işler yapıyorum. 6-7 kişiden alacağım var hepsi hibedir,üstünü çizdim önemli değil müsterih olalım. Bundan sonra kimse ulaşmasın rica ediyorum.
Forum gayet kaliteli ve doğru yolda @admin muazzam insan kıymetini bilelim herkese iyi forumlar.
5 Kas 2019
19,495 Mesaj
50,293 Tepki
0 Çözüm
5,555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Şuana kadar borç istemeyi bırak bir kere bile özel mesaj atıp seni rahatsız etmemiş biri olarak şunu sormak istiyorum. (samimice laf sokmak vs için değil)
2 Hafta felan önce "sen bizden değilsin biz bir aileyiz" vs gibi bazı laflar ettin. (biometin de gazıyla) Şimdi diyorsunki önüne gelen benden para istiyor zaten buradan görüşeceğim bir iki kişi var. Ne oldu ??
Kardeşim burasıa ile gibi bir ortam olabilir , insanlarla gır gır şamata da yapabilirsin de işin içine para girince işler değişiyor. Sen bu haldeyken 100'lere para isteyen varsa süper loto tuttursan demek ki Dm'n kilitlenir. (süper loto örneğini süper loto tuttursan çekiliş mi yapacaksın diye vermiştim.)
Her neyse umarım herşey istediğin gibi olur kalıp , gitmen benim için bir fark yaratmıyor açıkçası sadece bunları söylemek istedim. Umarım herşey allah gönlüne göre verir.
edit: şu sözü eklemek için editledim.
"İnsanların önce sizden nefret etmesini , korkmasını ve uzak durmasını sağlayın çünkü hayatta sizi sayıp ,seven herkes ağzınıza sıçan ilk o oluyor." Barboros şansal
Biliyorum o günden beri takıksın bana,Hani şu ilk paragrafında parantez içinde yazmışsın ya "laf sokmak için değil diye" işte benim o gün sana kurduğum cümlede bu minvaldeydi..
Ama o günden sonra anladımki sende Kin'de var.15 günlük gözlemim böyle düşünmemi sebep oldu..Yanlışım varsa söyle?
29 Kas 2019
60,849 Mesaj
82,638 Tepki
0 Çözüm
5,100
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
17 Ara 2019
3,384 Mesaj
7,002 Tepki
0 Çözüm
300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Biliyorum o günden beri takıksın bana,Hani şu ilk paragrafında parantez içinde yazmışsın ya "laf sokmak için değil diye" işte benim o gün sana kurduğum cümlede bu minvaldeydi..
Ama o günden sonra anladımki sende Kin'de var.15 günlük gözlemim böyle düşünmemi sebep oldu..Yanlışım varsa söyle?