Aslnkrcn
TC Onaylı
21 May 2020
6,833 Mesaj
3,548 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
2 hafta önce xxl kuponu yağtım ajax maçına 3.5 gol üstü oynadım son maç gelirse 3900 alacam ilk yarı maç 1.0 biter tam umutlar azalmış derken 2.yarı ajax hızlı başlar dakika 65 Skor 3.0 derimki koydum çocuğu geldi kupon sonra ne hikmetse gol olmaz dakika 89 ajax penaltı kazanır ben derin bir oh çekerim ibnenin çocuğu golü atsa kupon içerde kalecinin üstüne vurur topu kaleci çeler top adamın önüne düşer topu tavana diker benim kupon yatar geçen hafta yine xxxl yaparım her maç en az 2 gol yiyen peterbrohh maçına 1.5 üst oynarım ve maç 1.0 biter ertesi gün ben bugün iyi çalışıp güzel bir xxl kuponunuapıp zararı kırtarırım derim pazar sabahı 3 saat kupom çalışırım ve kuponunoynarım belçika liginde bu sene fırtına gibi esen st gloise maçına 1.5 üst oynarım o ana kadar 13 maçım gelir st gloise maçı başlar ilk yarı 0.0 biter ama rahatım çünkü o takım gollerin yüzde 77 sini 2.yarı atıyor dakika 55 dep çakar bunlara po derim 14. Maç geliyor 15. Maç ise benfika maçı omsoralar 1.0 mağlup tek hole orasıda içerde sağdan gelirler soldan gelirler bir türlü gol olmaz 90+2 de beklenen olur hakem penalyı verir bu sefer olacak derim orospu çocuğu bu sene 4 penaltı atmış hepsi gol ve bu ğenaltıyo öyle bir kullanırki takıö arkadaşları bile ana avrat söver sözüm ona şans seninle değilse kaybetmeye mahkumsun