26 Mar 2020
18,768 Mesaj
34,453 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Merhaba. Ad Soyad, adres, telefon bilgilerinizi bana özelden yazarsanız mama gönderimini kasamızdan sağlayabilirim. Fakat mamalar geldiğinde fotoğraf ve dağıtımda fotoğraf/video istiyoruz şeffaf olacak şekilde. Bu konuda hassasız zira mamaları alıp petshoplara satanlara kadar aşağılık insanlarla karşılaştık bu süreçte. Şartları kabul ederseniz gönderimi gün içinde yaparım.Arkadaşlar merhaba,
Forum yönetimiyle bu konu hakkında görüşüp konunun açılmasına vesile olan ben olmuştum konudan yeni haberim oldu.
Yardımda bulunan herkese teşekkürler, gönüllülere de ayrıca teşekkürler.
Ben de ne yazık ki zor süreçten geçiyorum. Dün itibariyle mama stoğum bitti ve yakın vadede alabilmem imkansız. Mahallenin belli noktalarında 50'nin üzerinde kediye bakıyorum. Ayda ortalama 3 adet 15 kg'lık gidiyor. Piyasadaki tüm mamaları denedim. Temizmama'daki mamalar fiyat performans ürünü.
Bana şu an için acil olarak 1 adet 15 kg ve 1,5 - 3 kg kadar yavru kedi maması gerekiyor.
![]()
Yavru Kedi Mamaları
Türkiye'nin En Büyük Mama Üreticisinden Kedi ve Köpek Mamaları; Uygun Fiyatlar, Kapıda Ödeme ve Ücretsiz Kargo Fırsatıyla Temizmama.com'da dırwww.temizmama.com
![]()
Mito Tavuklu Yetişkin Kedi Maması
Mito Tavuklu ve Balıklı Yetişkin kedi maması ve en iyi kedi mamaları, uygun ödeme seçenekleri ve ücretsiz kargo fırsatıyla temizmama.com'dawww.temizmama.com
Yardımda bulunacak arkadaşlara üyelik bilgilerini verebilirim dilerse direkt sipariş edebilir.
Benim hakkımda yönetimden de teyit alabilirsiniz.
Teşekkürler.