30 Kas 2019
2,122 Mesaj
5,172 Tepki
0 Çözüm
555
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
Ödülü yok!
Hiç kusura bakma Hocam
Senin gibi umutlu arkadaşlara zerre katılamıycam
Ya çevrenizde hiç aakeepeli yok
Yada çok pembe gözlüklerle bakıyorsunuz
Büyük düşünür @Derbider ki
Siz bu ülkenin cahilliğini çok hafife alıyorsunuz
Şuan bikaç aile bi aradayız depremden dolayı
Normal zamanda bunlarla muhattap olmam tartışmam
Ama
Eşimin, 2 üniv bitirmiş, işi gereği onca ülke görmüş, yaşlı da değil (40 bile değil) yakını
"Görürsünüz bak bu Ahbap yarın bir gün fötö gibi ülkenin başına bela olacak" deyince şartellerim attı...
Herkes bana sen hiç böyle olmazdın diyo, sakin adamdın...
Bir Adn aşığı olarak, Haluk Levent kırmızı çizgim dedim (içimden)
Siyaset ile uğraşıyorum, baya baya uğraşıyorum.
Çok sevdiğim için falan da değil hee, en iyisine madafaka...
Şuna inanıyorum, namuslu insanların namussuzlardan daha fazla sesinin çıkarması gerekiyor. Bu felsefe ile meydanı deliye bırakmamak için içindeyim yoksa, azıcık prensipleri olan adamın yapacağı iş falan değil.
Felsefesine, Piskolojisine Menfaitine her türlü araştırma içindeyiz İÇİNDEYİM.
Mevcut yavşAK grubun içinde 3e bilemedin 4e ayrılan kesim var, her biri bir değil.
Mesela benim bu 3-4 grubun içinde en çok saygı duyduğum kesim, kesinlikle Nemalanan kesim, çıkarı var adamın destekliyor. Diğer 3 grup öyle değil, bi kısmı din ayağına peşinden gidiyor, bi kısmı fii tarihinde görece olarak iyi giden ekonomisi ile alakalı olanlar vs vs, bi sürü minik ama büyük ayrıntı var.
Geçtiğimiz akşam, kütükleri ağlatan hoca hatipsioplumuydu neydi onun, ben gemi fare ilişkisine yoruyorum, bi itiraf gibi birşeyi oldu. Aslında mevcut kitlenin, en az %30-40 lık düşüncesini döktü ortaya.
Senin içinde bulunduğun ortam bu SİKSELER değişmeyecek grupta olanlar olabilir, sıkıntı yok. Onlar zaten var, hiç uğraşmıyoruz bile..
Azıcık beyni ile vicdanı olanların zerre sikinde değil uzun adam.
Heee işte bu grup yıkacak bunları.